Numele meu este Filofteia P. , am 53 de ani si, in urma cu aproximativ patru ani, am suferit primul atac de panica, urmat de altele de intensitati diferite.

Am aflat despre terapia Bowen si, implicit, despre doamna Luiza Predescu de pe internet printr-o intamplare fericita.

Mi-am facut o programare la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Predescu si chiar dupa prima sedinta am inceput sa ma simt ceva mai bine, iar dupa 3-4 sedinte pot spune ca aveam deja o ameliorare evidenta a simptomelor, atacurile de panica diminuasera mult, atat ca frecventa , cat si ca intensitate. Am continuat sedintele de terapie si, intr-un timp destul de scurt, viata mea a revenit la normal. Inainte de a recurge la terapia Bowen, eram un om disperat, care practic se simtea mai tot timpul rau, in sensul ca cel putin o data pe saptamana eram prezenta la camera de garda a unui spital , cu diferite acuze de sanatate.
Au disparut atacurile de panica, dar si o serie intreaga de alte probleme: dureri osteo-articulare, acutizari ale bronsitei cronice de care sufeream, simptomele de rinita, dureri generate de spondiloza cervicala, iar datorita acestei terapii inca nu sunt la menopauza. Inclusiv starile nesuferite din aceasta perioada care precede ,,evenimentul” inevitabil- iar femeile de varsta mea stiu despre ce vorbesc- au fost mult diminuate prin terapia Bowen. Am devenit un om mult mai calm si care nu vrea sa-si aminteasca de suferintele trecute. Acesta e motivul pentru care revin periodic la cabinet pentru intretinere (cam o data pe an) , iar starea mea de sanatate este buna, fapt confirmat si de analizele periodice.
Ii multumesc doamnei Luiza Predescu pentru ajutor si recomand cu cea mai mare incredere terapia Bowen.

Filofteia P. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

27 octombrie 2016