Tags

, , , , , , ,

Ma numesc Mariana Savu si doresc sa impartasesc gandurile mele in  legatura cu sedintele de terapie Bowen, sedinte care mi-au readus starea de bine si cheful de viata.  In urma mai multor episoade de stari de rau, cauzate de dureri in zona lombara si cervicala, dureri care ulterior au coborat si pe un picior, am recurs la diverse terapii, atat traditionale ( ingerarea de antiinflamatoare, infiltratii, etc), dar si alternative (sedinte de acupunctura) care nu m-au ajutat decat partial, si anume durerile prin care treceam nemaifiind permanente, ci limitate la anumite durate de timp ( cateva ore zilnic).

Calitatea vietii mele era foarte scazuta, cu dureri care imi limitau activitatea zilnica, dar care imi afectau  si relatia de familie.

Ca urmare a acestor dureri am inceput sa dezvolt stari de anxietate, datorate in mare parte lipsei somnului. Din cauza sistemului de sanatate din Romania, desi am facut investigatii medicale complete la inceputul lunii februarie, am fost programata pentru fizioterapie abia la sfarsitul lunii iunie. Cum nu mai puteam suporta durerile, am acceptat propunerea unei prietene de a merge la un terapeut Bowen. Trebuie sa recunosc ca am acceptat cu o oarecare reticenta, dar fiind o fire optimista mi-am spus ca merita sa incerc. Iata-ma acum, dupa cateva sedinte de terapie, in postura de a marturisi ca terapia a functionat foarte bine, inca de la prima sedinta, durerile diminuindu-se treptat, fapt care a permis reinstalarea starii de bine si a reluariii activitatilor cotidiene, activitati la care renuntasem din cauza durerilor insuportabile.

Doresc sa precizez ca noptiera mea devenise o adevarata farmacie, plina cu unguente si medicamente impotriva durerilor. Ba chiar mai mult, nu plecam nicaieri fara gentuta cu medicamente. Dupa cateva sedinte de terapie mi s-a imbunatatit calitatea somnului si am renuntat la medicamente, chiar daca activitatea mea zilnica se desfasoara pe parcursul a 8-10 ore.

In urma acestor sedinte nu mi-am recapatat  doar mobilitatea articulatiilor si energia necesara desfasurarii activitatilor cotidiene, dar si tonusul psihic de care are nevoie un om care lucreaza in sistemul de invatamant.

Sunt recunoscatoare prietenei mele pentru ca a insistat sa merg la terapie si ii multumesc dnei Luiza Predescu pentru profesionalismul si intelegerea de care da dovada in relatia cu fiecare pacient, in parte.

 

Mariana S. – tel .0722 282 817

12 mai 2018