Tags

, , , ,

Ma numesc Cristian I. si am 53 de ani. Din cauza faptului ca ma confruntam de ceva timp cu cateva probleme de sanatate, am apelat la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu. Trebuie sa mentionez ca nu sunt adeptul ideii de a combina diverse medicamente pe timp indelungat si prefer abordari mai naturale si lipsite de riscuri pentru a ma trata.

Sedintele de terapie facute la cabinetul doamnei Predescu au determinat o stare generala de sanatate buna spre foarte buna.

Durerile articulare care nu-mi dadeau pace s-au ameliorat considerabil, problemele cardiace au disparut, iar nivelul de energie este acum in limite normale. In functie de evolutia mea de la o sedinta la alta, doamna Predescu a aplicat metode diferite de tratament , atat Bowen , cat si Niromathe, in sedinte separate.

Consider ca aceste metode ale terapiilor complementare sunt de dorit, comparativ cu altele, insa este foarte importanta si increderea (atat in resursele propriului corp, cat si in terapie ).

Ma consider un norocos pentru ca am ales un terapeut bine pregatit ca doamna Luiza Predescu si recomand cu incredere metodele terapeutice practicate de dumneaei, atat terapia Bowen, cat si metoda Niromathe.

Multumesc !

Cristian I. – tel. 0723 66 19 16

22 februarie 2018