Tags

, , , ,

Numele meu este Marilena G., am 44 de ani , locuiesc în București și sunt terapeut Bowen. Inainte de a deveni terapeut Bowen, am fost pacienta doamnei Luiza Predescu, pe care o cunosc de cativa ani. Prin intermediul dumneaei am cunoscut terapia, iar rezultatele obtinute atunci m-au determinat sa-mi doresc ceva mai mult decat revenirea la o stare buna de sanatate. Pot spune ca am urmat cursurile de terapie Bowen datorita doamnei Luiza Predescu . Am dorit sa descopar si eu tainele acestei terapii, pentru a putea, la randul meu, sa-i ajut pe cei apropiati mie si nu numai.
Acum , cand cunosc eficienta terapiei atat din ipostaza de pacient, cat si din cea de terapeut, nu mai stau pe ganduri, cand vad ca nu ma simt asa cum mi-as dori, ci imi mai programez cateva sedinte de terapie…tot la doamna Predescu. Diferenta este ca acum stiu exact de ce proceduri am nevoie , iar eficienta lor nu ma mai surprinde ca altadata, e ceva firesc. Acum , spre exemplu, starea de oboseala pentru care m-am programat la terapie, a disparut, dorm bine, ma trezesc odihnita si cu suficienta energie pentru intreaga zi.

Pentru orice problema de sanatate apelez oricand, cu incredere, la serviciile doamnei Luiza Predescu, o persoana deosebita, careia ii multumesc foarte mult .

Marilena G. – tel 0722 335 221
1 iunie 2018