Tags

, , , , ,

Ma numesc Gina Scortanu si am 42 ani. Problema mea de sanatate a inceput cu o durere accentuata pe piciorul drept care m-a facut sa schiopatez timp de o luna si jumatate, dupa care s-a mutat pe piciorul stang , ceea ce mi-a pus capac, mergand cu piciorul mai mult tras dupa mine. Rezultatul RMN : o hernie de disc si inca 4 inceputuri de hernie de disc. Nici un antiinflamator nu a avut vreun efect asupra mea, nici medicalul de 30 zile nu m-a ajutat, toata lumea (inclusiv medicul !) imi zicea ca trebuie sa ma operez , insa m-am incapatanat cu desavarsire si nu am vrut sa aud nimic, am zis ca stau in plata lui Dumnezeu, poate reusesc sa scap in alt fel. Minunea a venit intr-o zi,. cand o colega m-a sunat si mi-a recomandat TERAPIA BOWEN .

M-am programat la cabinetul d-nei Luiza Predescu si terapia Bowen a dat rezultate Nu mi-a venit sa cred ca merg din nou pe picioarele mele.
Insa la un moment dat am facut o miscare gresita si am simtit din nou o durere deranjanta in zona lombara. Mi se aplicasera deja toate procedurile Bowen pentru problema mea, asa ca doamna Predescu a decis ca o sa-mi faca o prima sedinta cu o alta terapie- METODA NIROMATHE. Am avut noroc, doamna Predescu se intorsese de vreo doua saptamani din Franta, unde fusese special ca sa invete aceasta metoda si sa devina si terapeut Niromathe.

Mi-a fost aplicata metoda Niromathe care m-a facut sa plutesc de la prima sedinta, pentru ca aceasta tehnica terapeutica are efect imediat ! Am plecat de la sedinta razand, nu-mi venea sa cred ca e posibil asa ceva.

Ambele terapii mi-au fost si imi sunt de ajutor . Asa ca RECOMAND TERAPIILE BOWEN si NIROMATHE eu , ca pacient, pentru ca stiu in ce stadiu am fost si cum sunt acum si ii multumesc d-nei Luiza Predescu pentru profesionalism si pentru ca m-a scapat de cutit .

Gina Scortanu – tel .0726 32 66 11
17 octombrie 2017