Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Metoda Niromathe pentru recidiva post AVC

Mă numesc George M și am 62 de ani. In urma cu mulți ani de zile am suferit un accident vascular cerebral, dupa caream ramas cu sechele locomotorii post A.V.C pe partea dreaptă.

În data de 06.07.2021 în urma unui efort fizic mai mare, făcut cu o zi în urmă, s-a reactivat spascititatea și au apărut durerile musculare pe zona afectată post AVC, care mi-au redus capacitatea de efort foarte mult. Nu ma mai puteam deplasa, nu mai puteam cobora scari, nu mai puteam iesi din casa. După circa 10 zile am apelat la d-na Luiza Predescu, specialistă în terapia Bowen, care la început mi-a aplicat prima procedură BOWEN, respectiv echilibrarea generală. După o săptămână, observând că efectele erau minime si apreciind ca, in situatia mea particulara, ar trebui sa recurga la altceva, mi-a aplicat o tehnica de osteopatie, mai exact NIROMATHE.  Mi s-a explicat ca efectele pozitive, in mod obisnuit, ar trebui sa se instaleze in maxim o zi. M-am descurajat putin, pentru ca nu s-a intamplat chiar asa. Totusi, in zilele urmatoare minunea s-a intamplat si efectele sedintei de NIROMATHE au inceput sa se instaleze si au continuat cateva zile.  In prezent pot să mă deplasez la fel ca inaintea incidentului, au dispărut durerile musculare iar spascititatea o țin sub control. Practic , intr-un timp relativ scurt, raportat la gravitatea problemei, doamna terapeut Luiza Predescu a reusit sa-mi redea viata cu care eram obisnuit.

Am toate motivele sa o recomand cu toata increderea pe doamna Luiza Predescu celor care au probleme de sanatate si ii multumesc inca o data pentru ca stie si poate sa repare oameni !

8 septembrie 2021

George M – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

Metoda Niromathe pentru recidiva post AVC
Derulează în sus