Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen in familie

Ma numesc Bratu N. si am 44 ani . Problemele mele de sanatate au inceput in urma cu 3 ani, cand am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala si gonartroza.

In ultimul an , pe langa aceste probleme am mai avut si o durere continua la umarul stang, care se intensifica o data cu schimbarea vremii , durere care imi ingreuna miscarile , de la cele mai simple cum ar fi imbracatul sau inchiderea unei usi, pana la condusul masinii . Ca si cum nu ar fi fost destul, mai aveam si o durere care se plimba de la o incheietura la alta (mana, deget, genunchi, glezna) , dureri cervicale si de cap . Toate acestea imi dadeau un disconfort fizic aproape continuu si o stare generala proasta .

Am fost la medic , care mi-a zis ca problemele mele cu reumatismul nu au un tratament de vindecare, ci doar de incetinire a evolutiei afectiunii . Asa ca am facut tratamente medicamentoase , naturiste, fizioterapie si kinetoterapie, cure balneare, dar de fiecare data durerile ori reapareau , ori nu treceau deloc .

De asemenea si sotul meu avea dureri cervicale, dureri ale picioarelor , migrene si insomnii . Din cauza insomniilor , de multe ori se ridica din pat si isi gasea ceva de facut , asa ca de multe ori ma trezeam dimineata singura in pat , desi mi-as fi dorit ca el sa fie langa mine , dormind linistit .

M-am hotarat sa apelez la serviciile doamnei Luiza Prdescu, in urma discutiilor purtate cu o colega de birou , care-i fusese pacienta si era foarte multumita de rezultatele obtinute prin terapia Bowen . Sotul meu a decis sa-mi faca o surpriza in apropierea zilei mele de nastere si a programat o intalnire cu doamna Predescu. Din luna octombrie 2014, am inceput sa mergem amandoi la sedintele de terapie Bowen si sa tinem cont de sfaturile doamnei Luiza Predescu , iar pana in momentul de fata putem sa ne declaram foarte mutumiti de rezultate , deoarece atat eu , cat si sotul meu, am scapat de problemele care ne-au dat viata peste cap si carora nu le gaseam nicio solutie . Fiecare sedinta este placuta, relaxanta si ne da o stare de bine , mai ales ca terapia Bowen nu se adreseaza unei singure afectiuni (ca un medicament antiinflamator, de exemplu, care iti calmeaza durerea , dar ii poate dauna stomacului si rinichilor ), ci trateaza persoana , adresandu-se intregului corp . Ii multumim doamnei Predescu pentru rabdarea cu care ne asculta , pentru sfaturile date si, nu in ultimul rand , pentru rezultatele terapiei.

Recomandam cu toata increderea cabinetul de terapie al doamnei Luiza Predescu .

Bratu N. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor – 15.01.2015

Terapia Bowen in familie
Derulează în sus