Ma numesc Carina, am 42 ani si in 12.07.2019, din cauza unei indigestii, am ajuns la medic, care, in urma unei ecografii, mi-a descoperit o tumora ovariana trimitandu-ma de urgenta la spital pentru investigatii RMN/CT. Am ajuns la spital si, in cele din urma, am facut interventia chirugicala radicala necesara unui diagnostic de cancer ovarian, biopsia confirmand pe 22.08.2019 acest lucru. Au urmat apoi drumurile la medicul oncolog si toate investigatiile necesare in vederea inceperii tratamentului in astfel de cazuri. M-am recuperat foarte bine dupa operatie din punct de vedere fizic, dar psihic nu. Am incercat sa merg mai departe, dar era ca si cum viata mea isi continua cursul din inertie. Am inceput sa citesc despre aceasta maladie pe toate site-urile atat din Romania cat si din strainantate, voiam sa stiu mai mult, mi-am intrebat si medicii care e cauza, si am realizat ca, orice ar face ei, doar organismal meu poate vindeca boala. Eram descurajata, mai ales ca sedintele de chimioterapie ma faceau sa ma simt foarte rau.

In data de 21.10.2019  am pasit pentru prima data in cabinetul de terapie Bowen al d-nei Luiza Predescu, cu dorinta de face si altceva decat sa primesc medicatie, despre care stiam ca face si rau pe langa bine. Inainte de a patra sedinta, un prieten cu care nu mai vorbisem si aflase prin ce trec, m-a sunat . Dupa ce am inchis telefonul , am realizat ca pentru prima data de la confirmarea bolii, am vorbit despre ea ca si cum as fi fost doar racita, fara sa plang. A fost primul semn pentru mine ca terapia da roade si organismul inecepe sa se trezeasca

Dupa fiecare sedinta de chimioterapie faceam atacuri de panica, uneori imi pierdeam cunostinta, atat imi era de rau. Totusi, pe masura ce se acumulau sedintele de terapie Bowen, efectele insuportabile ale chimioterapiei diminuau si ca intensitate, si ca durata. Dupa a 6 sedinta de terapie Bowen atacurile de panica au incetat complet, iar cand merg acum la spital pentru investigatii, ma duc razand si glumind atat cu medicii cat si cu asistentele, care sunt foarte mirati si incantati de schimbarea mea. Nu mai sunt deloc omul panicat, slabit si descurajat pe care-l stiau ei. Si nu mai sunt asa pentru ca ma simt bine si fizic, si psihic!

Terapia Bowen si dna Predescu, atat prin optimismul dansei, cat si prin efectele terapiei Bowen, mi-au redat energia, starea de bine, dar si increderea in mine.  Niciodata nu mi-a zis ca ma vindeca de cancer, ci doar ca ma ajuta, ajutandu-mi corpul sa-si mobilizeze toate resursele. A facut asta ca un profesionist, dar si ca un om care intelege oamenii si stie cum sa le fie alaturi la greu. Si a reusit ceea ce imi doream atat de mult – sa ma ajute sa imi reaiau viata normala.

Ii multumesc doamnei Predescu si recomand cu toata increderea terapia Bowen!

Carina S. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor