Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru infertilitate

Ma numesc Alexandra M. si am 26 de ani. Imi doream si eu, si sotul meu sa avem un copil, dar, dupa 10 luni de incercari si asteptari, am decis ca trebuie sa apelam la cabinetul doamnei terapeut Luiza Predescu. Ne cunosteam de ceva vreme, intrucat mai fusesem la dumneaei pentru diverse probleme pasagere, carora le gasisem rezolvare. Sotul meu fusese diagnosticat cu oligozoospermie, asa ca am participat amandoi la sedintele de terapie Bowen.
In mod obisnuit, pentru infertilitate se aplica un protocol hormonal special, dar doamna Predescu nu a procedat asa in cazul nostru, mai bine zis nu a ajuns pana acolo, apreciind ca motivele pentru care nu ramaneam insarcinata ar putea fi cauzate de stres cronic, asa ca a procedat in consecinta. La mine a mai adaugat si o procedura pentru zona lombar-sacrala si mi-a si explicat ca, daca aceasta zona e afectata, atunci va influenta negativ obtinerea unei sarcini, constituind un dezechilibru in zona pelvisului.
A avut dreptate ; dupa doar patru sedinte, am ramas insarcinata, mai repede decat ne asteptam, iar sarcina decurge foarte bine.
Iata de ce am tinut sa las un semn despre aceasta intamplare fericita, ca sa se stie ca ceea ce numim ,,infertilitate” poate fi un lucru cu multe cauze si uneori poate fi depasit relativ usor.
Ii multumim doamnei terapeut Luiza Predescu si o recomandam cu toata increderea .”
Alexandra M. – tel. indisponibil conform GDPR.
14 martie 2022
Terapia Bowen pentru infertilitate
Derulează în sus