Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru infertilitate si pierderi de sarcina

Ma numesc Anca M. si am 32 de ani. Am ajuns la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu la recomandarea unei colege, care beneficiase de serviciile oferite la acest cabinet . Imi doaream un copil si pierdusem deja 3 sarcini, iar medicii nici nu intelegeau de ce, nici nu m-au putut ajuta cu nimic. Asa ca acum aproximativ 7 luni am apelat la terapia Bowen, cu speranta ca ma va putea ajuta. Dupa cateva sedinte de terapie , in care doamna Predescu a luat in calcul si a tratat cu succes si alte probleme ale mele, cum ar fi durerile de coloana lombara, am  trecut la protocolul hormonal specific ce se aplica in cazurile de infertilitate. Nu am ramas insarcinata din prima incercare, dar nici nu m-am descurajat, am continuat sedintele si, dupa aplicarea pentru a doua oara a aceluiasi protocol – minunea s-a produs, am ramas insarcinata. Sigur ca am continuat sedintele , deoarece si eu si doamna Predescu am vrut sa evitam orice risc, asa ca astazi sunt insarcinata in luna a sasea, o sarcina sanatoasa, fara niciun fel de probleme sau complicatii.

Terapia Bowen este si va fi pentru mine cel mai bun remediu. Doamna are niste maini magice. Ard de nerabdare sa-mi vad copilul si sa adaug si eu inca un bebelus in lista doamnei Predescu de la sectiunea ,, Bebe Bowen “ a site-ului.

Multumesc din suflet, doamna Luiza, pentru mine sunteti si veti ramane cel mai bun terapeut, cel mai eficient ajutor pe care l-am intalnit. Va recomand cu toata caldura si din tot sufletul celor care au probleme de sanatate si nu gasesc o solutie adecvata.

Anca M. – 27 07 2021

Terapia Bowen pentru infertilitate si pierderi de sarcina
Derulează în sus