Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru probleme articulare si dureri de cap

Ma numesc Mihaela P., am 37 de ani si vreau sa va impartasesc din multumirea mea in legatura cu terapia Bowen si terapeutul Luiza Predescu. De fapt invers, mai intai cu terapeutul si mai apoi cu terapia.

In anul 2009, dupa ce am suportat cam doua saptamani o durere groaznica la articulatia coxo-femurala dreapta, m-am prezentat la Spitalul Floreasca unde am fost diagnosticata cu bursita. Mi s-a prescris tratament pentru 10 zile, dupa care ar fi urmat sa fac fizioterapie inca 10 zile sau mai mult, dupa caz.
Tratamentul prescris nu a dat niciun rezultat si incepusem sa schiopatez destul de tare, durerea fiind simtita chiar si in timpul somnului.
Chiar inainte de a termina tratamentul medicamentos am luat legatura cu doamna Luiza Predescu, careia ii citesc frecvent poeziile (balsam pentru suflet) si despre care stiam ca a revenit in Romania, dupa specializarile in terapia Bowen facute cu scopul de a practica in Belgia. I-am prezentat cazul meu si am solicitat o programare, cat mai repede posibil.
Puteti sa ma credeti sau nu, am mers la o prima sedinta de terapie cu o durere groaznica la picior (ma miscam greu si urcam scarile cu dificultate) si am plecat de la doamna Predescu fara sa mai am dureri. Deloc. Este adevarat ca am mers cu incredere la tratament, dar rezultatul simtit imediat a fost incredibil. Si nu numai atat. Dupa cele 10 sedinte de tratament am reinvatat sa beau apa, chiar daca nu-mi este sete, si am reinvatat sa merg pe jos, chiar daca sunt nevoita sa conduc destul de mult.
Anul acesta, in luna februarie, dupa ce am fost diagnosticata cu surditate brusc instalata ; in urma tratamentului medicamentos mi-a revenit auzul, dar RMN-ul efectuat a relevat ca am o pansinuzita. Mi s-a spus ca pot fi programata pentru operatie in octombrie sau noiembrie, insa eu am ales sa merg la doamna Predescu.
Problema majora in sinuzita acuta, in ceea ce ma priveste, o reprezinta durerile de cap.Daca in intervalul dintre primele sedinte de terapie am avut zile in care durerile de cap erau insuportabile, ca si inainte de inceperea terapiei, acum, dupa 10 sedinte, ma simt foarte bine.
Ii multumesc doamnei Luiza Predescu pentru ca exista si pentru ca m-a ajutat de fiecare data sa depasesc problemele de sanatate aparute, cu bucuria evidenta a omului care isi iubeste aproapele.
Mihaela P. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
20. 11. 2010

Terapia Bowen pentru probleme articulare si dureri de cap
Derulează în sus