Ma numesc Cristina C. din Bucuresti si am o fiica adolescenta, diagnosticata la nastere  cu tetrapareza spastica, iar ulterior cu retard psiho-motor . Avem o istorie bogata atat in incercarile de rezolvare a problemei prin metodele medicinei clasice, cat si prin diverse terapii complementare . Nici una din metodele incercate nu au avut rezultate vizibile si stabile, cum am avut cu terapia Bowen pe care am inceput-o la cabinetul doamnei Luiza Predescu .

Dupa cele 10 sedinte de pana acum rezultatele observate deocamdata sunt urmatoarele :

– fiica mea are o incredere mult, mult mai mare in deplasare

– rigiditatea la mers s-a diminuat mult, iar fenomenul e progresiv, cred ca pot spera sa dispara de tot.

– initiativa de a se deplasa singura pe distante mici in casa si nu numai , a fost o surpriza totala pentru noi, parintii ; niciodata nu s-a deplasat din proprie initiativa,dar dupa a-5-a sau a-6-a sedinta, fenomenul s-a instalat brusc si natural, ca si cum facuse asta dintotdeauna.

– frica de obstacolele intalnite in plimbarile zilnice cum ar fi borduri , guri de canal , denivelari etc., aproape a disparut; chiar daca mai are ezitari usoare, stie ce are de facut si isi continua mersul.

Suntem foarte multumiti de evolutia ei si, cu siguranta, vom continua sedintele de terapie Bowen, caci rezultatele obtinute la cabinetul doamnei Luiza sunt achizitii stabile, care imbunatatesc acum in mod evident viata fiicei mele.

Cristina C. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

23 septembrie 2018