Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru traume in urma unui accident

Numele meu e Maria P. si am 26 de ani. La sfarsitul anului 2015 am suferit un accident in urma caruia am ramas cu dureri puternice de cap si de ceafa; desi, conform medicilor, eram clinic sanatoasa, corpul meu era de alta parere, asa ca durerile continuau.

In plus au aparut si alte simptome: durer intensa in omoplatul stang, ce iradia in brat si se intensifica in piept, ameteli, greata si oboseala cronica . Pe langa cele mentionate, mai aveam dureri in zona lombara (am avut mai multe probleme renale: nisip, pietre, etc) si probleme menstruale.

Am continuat asa o vreme, asteptand sa-mi treaca, din moment ce eram,,clinic sanatoasa”, apoi m-am decis ca trebuie sa fac ceva, indiferent cine si ce ti-ar spune despre starea in care esti, durerea e mai convingatoare decat orice diagnostic.

In mai 2016 am decis sa incerc terapia Bowen si a fost cea mai buna alegere pe care o puteam face. Am ajuns la cabinetul doamnei Luiza Predescu unde, la fiecare sedinta de terapie, s-a lucrat cate o problema, ordinea lor fiind aleasa in functie de ceea ce simteam eu si am ramas destul de surprinsa sa vad ca ma recuperez destul de repede . Durerea de cap a disparut prima, apoi cea de omoplat. In decursul a 3 saptamani ( se face o sedinta pe saptamana, deci cam dupa a treia sedinta) a disparut complet si senzatia de epuizare fizica. Au urmat apoi sedinte pentru reglarea hormonala in urma carora durerile menstruale au devenit suportabile si cred ca vor disparea de tot, deoarece corpul inca lucreaza – stiu ca expresia asta pare ciudata celor care n-au ajuns sa faca terapie Bowen, dar cei care au facut stiu ce inseamna.

Am simtit in timpul fiecarei sedinte de terapie Bowen cum corpul mi se relaxeaza si se echilibreaza, senzatie care continua si dupa sedinte. Treptat, am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine fizic, dar si psihic – am mai multa energie, sunt mai vesela, destinsa si optimista. Iata de ce recomand cu caldura terapia Bowen si ii multumesc din tot sufletul doamnei Luiza Predescu.

Maria P. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
7.07.2016

Terapia Bowen pentru traume in urma unui accident
Derulează în sus