Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen in absenta unui diagnostic cert

Ma numesc D. P.  si am 36 de ani .De cativa ani sufar de o tulburare inca nediagnosticata, desi am facut orice investigatie medicala mi-a fost sugerata, sperand sa pot gasi o rezolvare .

Simptomele includeau o serie de neplaceri ,de la sialoree la probleme de deglutitie , incat nu imi permiteau sa mananc si sa vorbesc la parametri normali. Am facut de-a lungul timpului diverse terapii naturiste pentru indreptarea acestei conditii si pot spune ca le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care m-au ingrijit si ajutat in acest proces lent si chinuitor. Auzisem de terapia Bowen de ceva timp iar in ianuarie am aflat de la un prieten, care incepuse aceasta terapie cu doamna Luiza Predescu, ca se simte mult mai bine, astfel ca am simtit un puternic impuls interior sa incerc si eu.
Ca urmare a efectelor acestei terapii ce ajuta organismul in multe directii, inclusiv sa scoata la suprafata si sa se debaraseze de tot ce nu ii face bine, dupa a cincea sedinta am facut o criza de colecist si am suportat o operatie laparoscopica ce mi-a indepartat un pumn de pietre mari la bila. Mentionez ca am efectuat de-a lungul anilor o serie de investigatii medicale ,inclusiv ecografii,care nu au pus in evidenta prezenta calculilor biliari, desi multe dintre simptomele pe care le aveam ar fi condus la aceasta concluzie. O parte din manifestarile neplacute pe care le am de ani de zile la nivelul cavitatii bucale, gatului si esofagului au disparut in urma operatiei. Am mare incredere ca terapia Bowen, aplicata cu atata atentie si daruire de catre doamna Luiza Predescu, ma va ajuta in continuare pana la insanatosirea completa.

D. P.

Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor 

4.03.2011

Terapie Bowen in absenta unui diagnostic cert
Derulează în sus