Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru dureri musculare si ligamentare

O stiam pe doamna Luiza inca din luna mai a anului trecut  cand urmasem o serie de sedinte ptr anumite afectiuni cauzate de stres: diverse probleme dermatologice, imunitate scazuta, stare generala proasta,  insomnie, constipatie, etc. Multe  dintre  ele s-au rezovat prin sedintele urmate in decurs de 4 luni, sedinte bazate in mare parte pe detoxifierea organismului .Va garantez ca si prima sedinta, cea de echilibrare generala a organismului, poate face minuni.

Stiind aceste lucruri si cunoscand deja cum te poate ajuta aceasta terapie, nu am ezitat in luna ianuarie a acestui an sa apelez iar la doamna Luiza. Aveam dureri groaznice atat in zona soldului stang cat si zona spatelui (sub omoplatul stag, undeva intre coaste), dureri care se acutizau pe parcurs ce timpul trecea. Atat de mult ma chinuiau aceste dureri: mers schiopatat, somn intrerupt , stare generala proasta, incat, imediat dupa sarbatorile de iarna, am apelat iar la dansa.
La prima sedinta ne-a fost greu sa ne hotaram cu ce incepem: soldul sau spatele. Desi ambele erau la fel de suparatoare, ne-am hotarat sa incepem cu soldul, tinand cont ca imi era indispensabil la mers. Dupa doua sedinte deja nu mai aveam nimic, rar mai aparea cate o mica durere si asta doar atunci cand nu tineam cont de sfatul doamnei Luiza , acela de a evita sa-mi suprasolicit musculatura spatelui si a picioarelor in anumite pozitii . O rezolvasem cu piciorul si eram nerabdatoare sa incepem sedintele pt. spate. Durerile devenisera atat de insuportabile (uneori aveam senzatia cum ca o coasta imi perforeaza plamanul) incat eram hotarata sa imi fac o programare la un medic, eventual o radiografie sau RMN.

Nu va spun cat de dezamagita am fost atunci cand doamna Luiza mi-a spus ca este neaparat necesara sedinta de echilibrare generala a organismului, cea cu care incepe orice tratament Bowen, si ca acele prime doua sedinte au fost o exceptie tinand cont de imposiblitatea de a ma deplasa fara dureri.  Ma gandeam cu groaza ca mai am de asteptat inca o saptamana pana sa incepem sedintele pt. spate….. si apoi cine stie cate vor mai fi necesare ptr a se ameliora durerea .…. Dar, spre surprinderea mea si sunt sigura ca si a d-voastra,  nu a fost asa. In timpul acestei sedinte, la una din miscarile specifice  efectuate in zona spatelui, m-a durut pe moment atat de tare, incat am crezut ca mi-am facut mai rau decat bine acceptand aceasta varianta. Si mai mult decat atat, doamna Luiza, foate senina :) , mi-a spus ceva de genul: “asta a fost!”. Va inchipuiti ca in acel moment, gandurile mele nu au fost tocmai ortodoxe dar a doua zi dimineata eram cel mai fericit om de pe Pamant. M-am simtit ca un nou nascut dupa atatea saptamani de chin, nu mai aveam absolut nicio durere, incercam sa fac diverse miscari, poate, poate ma mai inteapa un pic, dar nu, cosmarul meu se terminase. Ulterior, am inteles de la doamna Luiza de ce a spus atunci “asta a fost”. Mi-a explicat ca la acea miscare a simtit ca  muschiul fusese foarte tensionat, iar ca acest tip de  tensionari echivaleaza cu un blocaj, intrucat afecteaza toti nervii din zona. Asa mi-am dat seama ce greseala as fi facut  daca hotaram sa incep tot felul de investigatii, sa incep sa inghit pastile, sau sa ajung la cine stie ce interventii medicale invazive , in loc sa fac un lucru simplu si fara niciun risc : terapie bowen.

Terminand cu aceste dureri, m-am hotarat sa incep si procedurile ptr problemele ginecologice care mi-au fost descoperite acum vreo 3 luni.  Sunt la a treia sedinta si am mare incredere in reusita. Acum stiu sigur ca la controlul din iunie ecograful va arata ca n-am fost niciodata mai sanatoasa.
Recomand cu incredere terapia Bowen si, daca cineva mai are vreo indoiala, sa ma contacteze  si-i voi povesti si alte experiente placute legate de beneficiile terapiei Bowen si  profesionalismul, daruirea si pasiunea cu care d-na Luiza o aplica .

Violeta G. , 34 ani,  26 februarie 2012
Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

Terapie Bowen pentru dureri musculare si ligamentare
Derulează în sus