Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru poliartrita reumatoida

Ma numesc Cristian P., locuiesc in Bucuresti si sunt de profesie inginer. In primavara acestui an am inceput sa am progresiv dureri din ce in ce mai acute la maini, umeri, solduri si spate.

Diagnosticul pus de medicul specialist :POLIARTRITA REUMATOIDA.

Auzind ca am aceasta problema, doamna Luiza Predescu mi-a propus sa urmez terapia Bowen. Mi-a explicat in ce consta, mi s-a parut interesant acest mod de abordare a bolilor cronice, asa ca am inceput sedintele de tratament in luna iunie a.c.

La inceput am inregistrat ameliorari, dar nu semnificative ; dupa mai multe sedinte insa , situatia s-a schimbat incet dar sigur. Fara sa iau niciun fel de tratament medicamentos , nici macar antiinflamatoare , valorile analizelor specifice s-au schimbat de o maniera incredibila: VSH  a scazut de la 60 la 15 iar proteina C reactiva a scazut de la 51 la 25,61.

Pot spune ca pentru o boala cu un prognostic atat de sumbru cum e poliartrita reumatoida – rezultatele sunt remarcabile.

Mentionez ca am facut mai multe reprize de sedinte bowtech, dar ma simt foarte bine , durerile disparand complet ; nu s-a pus niciun moment problema sa ajung la vreun fel de deformari articulare .

Sunt hotarat in continuare sa apelez la bowtech, atat preventiv , pentru echilibrarea organismului, cat si pentru eventuale probleme de sanatate punctuale.

Cu multumiri,
Cristian P.  – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

Terapie Bowen pentru poliartrita reumatoida
Derulează în sus