Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru reglare hormonala

Ma numesc Irina I., din Bucuresti, si ma bucur ca am ocazia sa pot scrie cateva cuvinte despre ce a insemnat terapia bowtech pentru mine. Cu atat mai mult sper sa inteleaga cat mai multe persoane efectul negativ al anticonceptionalelor si sa renunte la ele cat mai repede, fara niciun stres si ingrijorare.

Dupa un an de anticonceptionale, am luat pauza cuvenita si mi-am dat seama ce efect groaznic au putut avea asupra starii mele de spirit. Eram tot timpul nervoasa, nu-mi convenea absolut nimic, gaseam motiv de cearta cu toata lumea, ma ingrasasem 5 kg, libidoul era scazut, plus dureri la nivelul pieptului.

Am renuntat la ele, insa mi-am dat seama ca totusi aveam nevoie de ceva sa le inlocuiasca. In primul rand ca sa previn o sarcina nedorita, apoi ca sa pot preveni si trata eventuale chisturi si bineinteles durerile menstruale.

Dupa primele sedinte de bowtech starea mea psihica se schimbase incredibil de mult. Nu mai simteam nevoia sa ma cert cu nimeni, nu mai aveam un SPM(sindrom premenstrual) continuu, nu ma mai durea pieptul, durerile menstruale erau foarte slabe. Fusesem diagnosticata cu ovare polichistice si acum nu mai am nimic, toate analizele ies perfect. Ba chiar si anexita care-mi dadea de mult bataie de cap a disparut.

De departe cel mai important efect al acestei terapii a fost totusi reglarea ciclului menstrual. Eu il denumesc acum „ceas elvetian” fiindca s-a fixat la 28 de zile. Nu mai am nevoie de nicio metoda sa previn o sarcina nedorita, decat metoda calendarului, adica o restrictie de o saptamana. Asa ca pot spune NU anticonceptionalelor si durerilor.

Acum, dupa un an si jumatate, fara anticonceptionale si fara anexita , fara chisturi ovariene , ma simt excelent, nu-mi este frica de o sarcina nedorita, nu mai am o stare de incordare de la hormonii respectivi, si stiu ca ,atunci cand voi dori un copil, nu voi avea nicio problema din cauza pastilelor care afecteaza atatea femei.

Va recomand sincer sa profitati de aceasta terapie si sa nu mai abuzati de medicamente; poate pentru unii nu sunt vizibile imediat efectele, insa ele sunt acolo si un stim intotdeauna cum ne vor afecta. Terapia Bowen m-a ajutat sa scap de acele efecte groaznice ale pastilelor si ,mai mult de atat, le-a inlocuit cu starea normala de functionare a corpului pe care aproape ca o si uitasem .

Nu am crezut ca mai pot redeveni eu insami , cea de dinaintea folosirii anticonceptionalelor, nu am crezut ca e posibil sa scap de imposibilul SPM si sa pot folosi metoda calendarului, dar iata ca se poate , cosmarul meu s-a terminat datorita acestei terapii absolut incredibile . Ma bucur atat de rezultatele obtinute cat si numai la gandul ca aceasta terapie se practica si la noi in tara – ideea in sine ma face sa ma simt in siguranta .

 

5 aprilie 2010

Irina I. , Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

Terapie Bowen pentru reglare hormonala
Derulează în sus