Cum se desfasoara o sedinta de terapie Niromathe

In timp ce se consituie o leziune osteopatica, anumite puncte cutanate si subcutanate se deprogrameaza . Aceasta stare poate sa dureze ani in sir.
Reprogramarea acestor puncte printr-o miscare cu caracter vibrator, superficial si polarizat duce la disparitia leziunii osteopatice subiacente ; este ceea ce va urmari sa realizeze terapeutul Niromathe.
Acest lucru este posibil, deoarece in timp ce se constituie o leziune osteopatica – un blocaj mecanic responsabil de o congestie osteoarticulara si / sau viscerala – se produce un captaj limfatic subcutanat la nivelul punctelor ,,cheie “. Deblocarea acestor puncte permite, in schimb, o inlaturare a spasmului generator al leziunii osteopatice.
Pacientul va sta asezat pe un scaun sau, uneori, chiar in picioare, in functie de procedura executata de catre terapeut ; se lucreaza direct pe pielea pacientului (este preferabil, chiar daca se poate lucra si peste haine foarte subtiri) .

O sedinta dureaza 10-15 minute. Cel mai adesea o sedinta de terapie Niromathe este suficienta, dar in cazurile mai complexe , cum ar fi problemele cronice , pot fi necesare chiar 3 sedinte. Raspunsul la terapie este , de obicei , imediat in 75 % din cazuri . In unele cazurile cronice , rezultatele constau in ameliorari importante si o reducere considerabila a simptomatologiei dureroase. Exista si esecuri, caz in care trebuie reevaluat bilantul diagnostic.

Cum se desfasoara o sedinta de terapie Niromathe
Derulează în sus