Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Cum decurge o sedinta in terapia Bowen?

Cum decurge o sedinta in terapia Bowen?

Daca ati ajuns la aceasta sectiune a site-ului , inseamna ca le-ati parcurs pe cele precedente  si stiti deja ca bowtech va poate ajuta . Va multumesc pentru atentia cu care v-ati informat si pentru increderea acordata.

Cand ne vom cunoaste personal,in cadrul cabinetului de terapie Bowen, vom avea intai o discutie in care veti detalia problemele dvs. de sanatate si vi se va intocmi o fisa ;toate acestea intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Este de preferat sa aveti deja diagnosticul unui medic , eventual rezultatele unor analize de laborator, retete, rezultate ale altor investigatii clinice – adica istoricul medical al problemelor dvs. Acest lucru este necesar , deoarece bowtech este o TERAPIE COMPLEMENTARA, deci nu exclude tratamentul medical, ci dimpotriva , il poate insoti cu succes.

Veti fi ascultat(a) cu atentie si rabdare de o persoana cu o pregatire terapeutica multidisciplinara : bowtech, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj somatic si de intretinere, bioenergoterapie ; in plus , va veti adresa unui terapeut care are cunostinte aprofundate in psihoterapie , chiar daca nu detine inca o diploma in acest sens .

Ulterior acestei discutii si intocmirii fisei, veti primi in scris instructiuni referitoare la conduita pe care ar fi bine sa o adoptati pentru a facilita efectele sedintelor de terapie .

Sedinta propriu-zisa de terapie Bowen se va desfasura intr-un spatiu placut, confortabil si igienic , pe o masa de masaj profesional sau pe un scaun special, daca problemele de sanatate nu va permit sa stati intins(a).

Timpul necesar unei sedinte este variabil , in functie de problemele dvs. , dar rareori depaseste o ora .

In intervalul dintre sedinte ma veti putea contacta telefonic , daca aveti nevoie de o informatie , un sfat, sau daca –pur si simplu- veti dori sa-mi comunicati ca va simtiti incredibil de bine si vreti sa ne bucuram impreuna de succes !

Cum decurge o sedinta in terapia Bowen?
Derulează în sus