Cum participati la actul de vindecare?

Cum participati la actul de vindecare?

In primele 5 zile ulterioare sedintei de terapie ,  corpul dvs. ,,va lucra”. El va sti bine ce are de facut , nu are nevoie decat sa nu-l incomodati repetand greselile care i-au perturbat starea de sanatate.  Terapeutul va va explica in ce mod trebuie sa va protejati in viitor , si este foarte important sa-i urmati sfaturile . Uneori , in functie de afectiunile dvs ., este posibil sa va recomande anumite exercitii fizice.

E bine sa nu uitati niciodata ca terapeutul bowtech e un facilitator al actului de vindecare ; cel care lucreaza din plin la restabilirea sanatatii dvs . este cel mai bun prieten pe care il aveti: PROPRIUL CORP.  Acordati-i atentia cuvenita!

Cel mai adesea marile necazuri pornesc de la mici dar insistente neatentii; din fericire corpul uman e proiectat ca o masinarie perfecta, cu resurse nebanuite – un mic univers inteligent reglat de o maniera incredibila, cu o mare putere de adaptare si regenerare . Purtati-i respectul cuvenit si aveti incredere ca este proiectat in mod natural ca sa va ajute si sa va sustina .

Terapia Bowen va va ajuta ca sa-l intelegeti mai bine , sa-l percepeti mai profund, sa-i  fiti mai recunoscator si sa-l pretuiti la adevarata lui valoare ; bowtech va va ajuta sa va iubiti mai mult pe dvs. insiva si sa va gasiti o atitudine de viata conforma cu respectul de sine manifestat si la acest nivel – al starii de sanatate .

Cum participati la actul de vindecare?
Derulează în sus