Terapia Bowen (bowtech) este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente in lume in prezent ; se bazeaza pe teoria conform careia, prin relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a se redresa, prin revenirea la echilibru si armonie.

Aceasta tehnica de reechilibrare, foarte delicata si deloc invaziva, are meritul de a genera efecte profunde de normalizare functionala la nivel fizic si psihic.

Oricine poate beneficia de rezultatele terapiei Bowen – copii, adulti, femei insarcinate, sportivi, aceasta terapie complementara putand insoti cu succes tratamentul alopat, atunci cand e cazul.

Tehnica Bowen se practica in toata lumea cu rezultate surprinzatoare; din fericire de cativa ani se practica si in Romania, in numeroase cabinete, de catre terapeuti licentiati ai Academiei Bowen din Australia – tara de origine a acestei terapii.

Un astfel de cabinet de terapie Bowen (bowtech) este si cel al terapeutei Luiza Predescu, in Bucuresti, cartierul Militari- adresa completa si numerele de telefon le aveti in sectiunea contact.