Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen penru nevralgie de nerv pudendal si anxietate

Numele meu este Stamate Elena, am 73 de ani. Am fost diagnosticata in aprilie 2018 cu nevralgie pudendala. Timp de 2 ani am facut tratamente recomandate de mai multi medici, dar care nu au dat rezultate. In septembrie 2020 am luat legatura cu Cabinetul de terapie al dnei terapeut Luiza Predescu si am inceput sedintele de terapie Bowen. Tin sa mentionez ca doamna Predescu este si un bun observator, deoarece si-a dat seama ca problema mea se complicase in timp si cu o alta, manifestata la nivel emotional.

Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc pentru terapia care a dat rezultate si sa recomand cu multa incredere pacientilor care au nevoie de terapia Bowen, sa apeleze la Cabinetul dnei terapeut Luiza Predescu.
Completarea terapeutului:
Nu obisnuiesc sa intervin in marturiile pacientilor, dar acesta e un caz mai special, asa ca o sa completez cu niste informatii importante; nevralgia de nerv pudendal este una extrem de suparatoare, care iti poate transforma viata intr-un cosmar. Fiind un nerv destul de profund si greu accesibil prin manevre specifice terapiei Bowen, am lucrat pentru aceasta pacienta atat proceduri Bowen ,cat si proceduri DNM (dermoneuromodulare), in sedinte separate. Din experienta pe care o am , ar fi trebuit sa obtin rezultate bune lucrand strict proceduri menite sa rezolve problema, totusi lucrurile n-au stat asa, doamna Elena avand doar ameliorari pasagere.
Deoarece epuizasem procedurile care ar fi trebuit sa detensioneze musculatura din zona inferioara a pelvisului, in consecinta sa decomprime si nervul afectat si sa dispara durerile, i-am cerut doamnei Elena permisiunea sa-mi mai acorde inca doua sedinte in care sa lucrez altfel – adresandu-ma nivelului de stress si tulburarilor de ordin emotional . Nu o data mi-a fost dat sa intalnesc pacienti care indurasera luni sau ani de dureri diverse si la care acest mecanism de raspuns la stress era profund perturbat, in consecinta, nivelul de raspuns la durere functiona exagerat. Doamna a fost de acord, asa ca am lucrat proceduri care se adresau nivelului de anxietate. Si am reusit! Aceste proceduri se lucreaza la nivelul rinichiului si al plexului solar, acestea fiind zonele responsabile de raspunsul la stres. Bolile cronice sau diverse dureri pe care unii pacienti le duc cu lunile sau cu anii, induc un nivel de anxietate destul de important si, cum corpul uman e un tot unitar, a te adresa doar problemei in cauza pe care o tratezi, poate sa nu fie suficient. Doamna Elena imi multumeste pentru ca am reusit sa o ajut. Ii multumesc si eu pe aceasta cale, ca a avut rabdare si incredere sa-mi permita sa-mi urmez si inuitia de terapeut, nu
doar diagnosticul medical, pentru a o putea ajuta. Daca as fi putut sa o ajut executand din start doar sedintele adresate nivelului de anxietate ? Cu siguranta – NU ! Problema fizica trebuie tratata prima, pentru ca ea e reala, nu e doar in mintea pacientului. Abia pe urma e necesar (la unii pacienti, nu la toti) ca terapeutul sa ia in calcul nivelul de anxietate al pacientului si sa actioneze pentru stergerea tiparului functional gresit.

Elena S. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

10 noiembrie 2020

Terapia Bowen penru nevralgie de nerv pudendal si anxietate
Derulează în sus