Ma numesc Anca C., am 22 de ani si am apelat la terapia Bowen in principal din cauza anxietatii si a atacurilor de panica. Tot sistemul meu nervos era la pamant, incepusem sa am reactii nu doar psihice, ci si fizice, dureri sau manifestari care nu aveau o cauza medicala : reflux gastroesofagian, nod in gat, stari de lesin, stari de confuzie, senzatie de presiune in zona cefei, dureri lombare si cervicale. Toate acestea imi creau un sentiment constant de frica, nu ma mai puteam odihni si ma simteam lipsita de energie si fara pofta de viata. Dupa un an de vizite la medicul psihiatru si la psiholog, de investigatii medicale diverse fara vreun diagnostic sau vreo concluzie clara, deci si fara vreun tratament, aveam toate motivele sa fiu speriata de ce mi se intampla si sa caut o solutie, alta decat cea e medicinii clasice, care nu m-a putut ajuta .

Asa se face ca am gasit, din totala intamplare, terapia Bowen si m-am hotarat sa o incerc, chiar la doamna Luiza Predescu, decizie care mi-a schimbat viata in bine. Dupa aproximativ 1 luna de la inceperea terapiei, nu am mai avut niciun atac de panica, ba chiar am renuntat si la Extraveral ( de care eram oarecum dependenta, chiar daca nu ma ajuta in mod real, dar macar imi dadea senzatia ca fac ceva ca sa ma tratez).
Tot din cauza stresului, am dezvoltat o gastrita, iar datorita doamnei Luiza si a recomandarilor facute de dumneaei, pot spune ca fac progrese pentru vindecare si in acest sens.
Voi continua terapia cu dansa pentru a ma ajuta sa imi depasesc si problemele cu coloana si pentru a ajunge la un echilibru in final. Doamna Predescu este o persoana deosebita, blanda, care chiar isi doreste cu adevarat sa ajute oamenii prin intermediul acestei terapii ! De la prima sedinta de terapie si pana acum am progresat in mod constant, recuperandu-mi starea de bine si increderea in mine insami. De aceea recomand cu toata increderea!

Anca C. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

3 aprilie 2019