Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru dureri de cap, otita, anxietate, tinitus si tremur corporal

Ma numesc Daniela C. si am 26 de ani . Acum 3 luni, din cauza unei otite netratate corespunzator, am ramas cu niste dureri de urechi si de cap insuportabile . Am ajuns , insa, datorita lor, la ceva si mai rau ,si anume un tremur corporal destul de violent , care ma impiedica sa-mi desfasor activitatile zilnice .

Nu puteam sa ma concentrez la munca , nu ma puteam odihni, aveam dureri musculare din cauza tremurului continuu al muschilor, capul imi era un mare haos, zgomotele din urechea dreapta ma acompaniau pretutindeni , viata mea sociala era inexistenta . Nu e de mirare ca, la tot ce sufeream, s-a mai adaugat si un sindrom anxios cu atacuri de panica . Eram vraiste . Mantionez ca doctorii n-au reusit sa ma ajute sau sa inteleaga macar ce mi se intampla, nici macar cand am ajuns la Urgente , slabita de atata chin si tremurand incontrolabil.

Am aflat de doamna Predescu de la mama ; ea auzise de terapia Bowen si m-a indemnat sa incerc sa-mi rezolv astfel problemele de sanatate , din moment ce medicina clasica nu ma putea ajuta . M-am prezentat la cabinetul de terapie cu increderea omului in stare sa se agate si de un pai , caci trebuia sa rezolv aceasta problema , care ma facea sa ma simt atat de rau de o luna si jumatate , zi de zi, secunda de secunda . Dupa ce mi-a completat fisa , doamna Predescu a abordat problemele mele intr-o ordine diferita de aceea la care m-as fi asteptat , privind corpul ca pe un intreg , dar chiar dupa prima sedinta am inceput sa ma simt ceva mai bine . De la o sedinta la alta intensitatea neplacerilor mele s-a diminuat , iar cand a fost abordata problema principala , in doua sedinte axate pe acest segment , durerile de cap si de urechi s-au linistit, zgomotele au disparut, tremurul s-a diminat 99,9999% (doamna crede ca acel 0,0001% este amprenta lasata de spaimele si suferinta mea) , iar eu am inceput sa ma simt din nou om .
Aseara , cand am ajuns la cabinet , primul lucru pe care i l-am spus doamnei Predescu a fost ca a facut miracole . Da, miracole, pentru ca mi-am revenit si pentru ca viata mea a reintrat in normal . Sunt foarte impresionata de rezultatele terapiei Bowen si recomand tuturor celor care au probleme de sanatate , sa vina sa vada pe propria piele efectele acestei terapii .
Daniela C. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
9 sept . 2014

Terapia Bowen pentru dureri de cap, otita, anxietate, tinitus si tremur corporal
Derulează în sus