Ma numesc Daniela C. si am 26 de ani . Acum 3 luni, din cauza unei otite netratate corespunzator, am ramas cu niste dureri de urechi si de cap insuportabile . Am ajuns , insa, datorita lor, la ceva si mai rau ,si anume un tremur corporal destul de violent , care ma impiedica sa-mi desfasor activitatile zilnice .

Nu puteam sa ma concentrez la munca , nu ma puteam odihni, aveam dureri musculare din cauza tremurului continuu al muschilor, capul imi era un mare haos, zgomotele din urechea dreapta ma acompaniau pretutindeni , viata mea sociala era inexistenta . Nu e de mirare ca, la tot ce sufeream, s-a mai adaugat si un sindrom anxios cu atacuri de panica . Eram vraiste . Mantionez ca doctorii n-au reusit sa ma ajute sau sa inteleaga macar ce mi se intampla, nici macar cand am ajuns la Urgente , slabita de atata chin si tremurand incontrolabil.

Am aflat de doamna Predescu de la mama ; ea auzise de terapia Bowen si m-a indemnat sa incerc sa-mi rezolv astfel problemele de sanatate , din moment ce medicina clasica nu ma putea ajuta . M-am prezentat la cabinetul de terapie cu increderea omului in stare sa se agate si de un pai , caci trebuia sa rezolv aceasta problema , care ma facea sa ma simt atat de rau de o luna si jumatate , zi de zi, secunda de secunda . Dupa ce mi-a completat fisa , doamna Predescu a abordat problemele mele intr-o ordine diferita de aceea la care m-as fi asteptat , privind corpul ca pe un intreg , dar chiar dupa prima sedinta am inceput sa ma simt ceva mai bine . De la o sedinta la alta intensitatea neplacerilor mele s-a diminuat , iar cand a fost abordata problema principala , in doua sedinte axate pe acest segment , durerile de cap si de urechi s-au linistit, zgomotele au disparut, tremurul s-a diminat 99,9999% (doamna crede ca acel 0,0001% este amprenta lasata de spaimele si suferinta mea) , iar eu am inceput sa ma simt din nou om .
Aseara , cand am ajuns la cabinet , primul lucru pe care i l-am spus doamnei Predescu a fost ca a facut miracole . Da, miracole, pentru ca mi-am revenit si pentru ca viata mea a reintrat in normal . Sunt foarte impresionata de rezultatele terapiei Bowen si recomand tuturor celor care au probleme de sanatate , sa vina sa vada pe propria piele efectele acestei terapii .
Daniela C. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
9 sept . 2014