Tags

, , ,

Numele meu este Mircea L. si vreau sa va impartasesc experienta mea cu terapia Bowen.

Cu 12 zile inainte sa implinesc 62 de ani, m-am trezit cu niste dureri groaznice de spate in zona lombara, care iradiu si in jos pe picioare si aproape ca nu mai puteam merge. Dupa 3 luni de calvar, un coleg de serviciu m-a vazut cum ma chinui sa merg, mi-a vorbit despre terapia Bowen, mi-a dat un numar de telefon si m-a sfatuit sa sun, ca sigur ma voi face bine ; el reusise sa-si rezolve problemele de sanatate in acest mod. Am sunat si asa am cunoscut-o pe doamna Luiza Predescu si am inceput sedintele de terapie Bowen.

Marturisesc ca inca de la prima sedinta am simtit beneficiile intr-un plus de confort la mers. De la o sedinta la alta durerile au diminuat, ajungand sa dispara complet dupa 8 sedinte. E adevarat ca am si respectat indicatiile doamnei Predescu referitoare la anumite restrictii in perioada de recuperare. Nu conteaza cat de sceptic poti fi cand iti spune cineva ca o sa scapi de niste dureri oribile, fara medicamente si fara operatii si nici nu e nevoie sa te duci la terapie ca un credincios la biserica, adica sa crezi neparat , ca altfel nu-si face efectul. Poti sa crezi ce vrei, terapia isi va face treaba, ca si cum corpul ar primi niste comenzi pe care le va executa in ritmul sau, indiferent ce gandesti si ce crezi. Incredibil, dar adevarat ! Asa lucreaza terapia Bowen .

Va spun toate acestea, pentru ca e pacat sa nu beneficiati si dvs., cei care poate cititi aceste randuri, de efectele terapiei puse in practica de doamna Luiza Predescu ; si eu, la randul meu, am fost indrumat si ajutat, asa ca e normal sa incerc, la randul meu, sa fac acelasi lucru.

Cu multumiri,

Mircea L. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

3 august 2018