Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru hernie de disc cu indicatie neurochirurgicala

Numele meu este Marinela N. si am 37 de ani. Am (mai exact- am avut) o hernie de disc din anul 2008, cu diagnosticul ,,sciatica paralizanta dreapta prin hernie de disc L5 mediana si paramediana dreapta”. Am fost programata pentru interventia chirurgicala, insa nu am dorit sa ma operez asa ca am incercat mai multe metode cum ar fi: fizioterapie, kinetoterapie, masaj, injectii, tratament medicamentos. Cu toate acestea, efectul era de scurta durata si, de-a lungul anilor, tot ce am putut obtine au fost perioade suportabile alternand cu cele insuportabile.
Intr-o zi, am aflat de terapia Bowen si de dna. Luiza Predescu, un terapeut profesionist; rezultatele dumneaei m-au incurajat sa incerc.

Am ajuns la cabinet cu vagi sperante si cu o durere crunta care pleca din coloana lombara si cobora pe ambele picioare. Asa ca de la prima sedinta doamna Predescu a lucrat in scopul ameliorarii problemei. Chiar dupa prima sedinta, situatia mea s-a imbunatatit considerabil si, dupa inca trei sedinte,am scapat , pur si simplu, de dureri. Rezultatul era destul de incredibil, asa ca…m-am hotarat sa fac un RMN. Iar rezultatul a fost spectaculos ; daca la RMN-ul din 2008 concluzia era ,,hernie de disc L5 mediana si paramediana dreapta cu indicatie neurochirurgicala”, la cel din 24.05.2017 , concluzia este ,,mici protruzii discale posterioare lombare L3-L4 si L4-L5, avand usoare contacte radiculare bilateral, necompresive”. Despre indicatie neurochirurgicala, nici nu se pune problema. Si asta in conditiile in care eu n-am intinerit in cei 9 ani dintre cele doua examinari RMN si stiam (caci simteam asta) ca situatia mea era mai grava decat in 2008.

In concluzie: nu mai am deloc dureri de coloana, dar doamna Predescu m-a invatat sa-mi cunosc limitele si sa respect niste reguli simple, cu efecte benefice mari, de la care nu ma mai abat ; ar fi fost bine sa mi le fi spus cineva chiar din 2008, dar am aflat de ele doar dupa prima sedinta de terapie Bowen, caci doamna Predescu nu doar ca le comunica pacientilor, dar e si foarte insistenta ca ei sa le respecte.
Durerile mele de coloana sau de picioare au disparut si de 2 luni, de cand beneficiez de terapia bowen, nu au mai reaparut. Continui terapia, dar nu pentru probleme de coloana, m-am gandit ca, daca tot e atat de eficienta, ar fi bine sa ma reglez si cu alte mici probleme, carora nu am mai avut timp sa le dau atentie.

Cu multumiri,

Marinela N. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

7 iunie 2017

Terapia Bowen pentru hernie de disc cu indicatie neurochirurgicala
Derulează în sus