Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru multiple hernii de disc

Numele meu este Ovidiu P. ,am 67 de ani și sufăr de circa zece ani de lombosciatică.

Anul acesta, mai exact pe12 ianuarie 2021 am avut o criză cumplită de sciatică care m-a imobilizat la pat. Am chemat salvarea, doctorul mi-a dat un tratament cu dexametazona, piroxicam și vit.B. Rezultatul a fost că am putut să mă ridic și să fac câțiva pași, nimic mai mult.

Auzisem de terapia Bowen, așa că  am căutat pe internet un terapeut. Cel mai aproape de mine era doamna Luiza  Predescu, asa ca am sunat si am facut o programare. Am urmat șapte ședințe iar rezultatul este extraordinar. Merg fără ajutor, fără dureri și am revenit în rândul oamenilor aproape normali.

Recomand celor suferind de dureri lombare terapia Bowen și pe terapeutul Luiza Predescu.

Va mulțumesc din suflet, doamna Luiza, pentru felul în care m-ati  tratat, pentru dăruire și profesionalism. 

Ovidiu P. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

 18 martie 2021 

Completarea terapeutului:

Domnul Ovidiu a fost pentru mine, ca terapeut, un caz absolut special, prin duritatea simptomatologiei. Am vazut in 14 ani tot felul de manifestari dureroase, dar dumnealui m-a facut, din start, sa ma indoiesc ca l-as putea ajuta in vreun fel. Practic nu putea sa stea in picioare si nici pe scaun, mi-a cerut aproape imediat ce a intrat in cabinet, un loc in care sa poata sta intins; nu intelegeam cum a reusit sa ajunga la cabinet si eram total bulversata ca nu mi-a spus de la telefon in ce stare este; daca stiam, nu ii faceam programarea. Ca sa fie totul si mai ingrijorator, nu avea un RMN (care mi-ar fi spus exact cu ce am de-a face) si singurele lucruri la care ma puteam gandi erau ori stenoza de canal medular, ori fragment discal migrat lateral, ori multiple hernii circumferentiale, incluzand , obligatoriu L5 – S1.  Am preferat sa iau in calcul ultima varianta si sa aleg in consecinta procedura de executat. Cu siguranta, domnul Ovidiu nu are doar un inger pazitor, ci mai multi, caci la sfarsitul sedintei era deja ceva mai bine, iar de la urmatoarea sedinta a fost in progres continuu; e adevarat ca este si o persoana care a inteles perfect si a respectat recomandarile primite, referitoare la control postural, efort fizic si mobilizare treptata, altfel spus – pacientul ideal.

Terapia Bowen pentru multiple hernii de disc
Derulează în sus