Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru protruzii discale circumferentiale

Ma numesc Crina Z., am 54 de ani si tin sa-i multumesc din suflet doamnei Luiza Predescu, deoarece m-a ajutat sa depasesc un moment foarte greu . Am fost diagnosticata cu protruzii discale circumferentiale L1- L2 si L4-L5. Aveam dureri permanent, culminand cu manifestarile specifice sindromului coda equina (coada de cal), destul de suparatoare.. Antiinflamatoarele nu m-au ajutat prea mult, astfel incat am incercat sa gasesc alternative. Am gasit site-ul doamnei Predescu si am apelat la dumneaei. Pot sa spun ca inca dupa prima sedinta de terapie am scapat de sindromul cozii de cal, care nu a mai revenit ulterior.

De asemenea, dupa 5-6 sedinte durerile lombare s-au redus progresiv, pentru ca , in final, sa dispara de tot. Precizez ca doamna Predescu mi-a oferit recomandari pretioase, pentru a nu mai ajunge in aceasta situatie , iar recomandarile sunt explicate, de fiecare data, astfel incat pacientul sa inteleaga din punct de vedere anatomic si functional, de ce trebuie sa le respecte. Desigur ca le urmez cu sfintenie.

Recomand tuturor, care sunt in nevoie, sa apeleze la cabinetul de terpie Bowen al doamnei Luiza Predescu, care este un profesionist adevarat si un suflet deosebit .

Mii de multumiri si profunda mea recunostinta !!

Crina Z. – tel. (omis datorita reglementarilor GDPR)

27 ianuarie 2023

Terapia Bowen pentru protruzii discale circumferentiale
Derulează în sus