Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru protruzii discale si fisuri anale

Ma numesc Roxana O. si am 31 de ani. In urma cu cativa ani am inceput sa ma confrunt cu cateva probleme de sanatate, care au devenit in timp din ce in ce mai suparatoare. In urma investigatiilor medicale facute am inteles ca aveam protruzii discale atat la nivel lombar cat si la nivel cervical . Ca si cum asta n-ar fi fost de ajuns, de aproximativ 5 ani aveam un disconfort destul de serios dat de niste fisuri anale.

Cum tratamentul cu medicamente nu m-a ajutat, am cautat alternative si asa am ajuns la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu. Chiar dupa prima sedinta am inceput sa ma simt mai bine si apoi,de la o sedinta la alta, procesul de revenire la o stare buna de sanatate a continuat in mod constant.

Dupa 8 sedinte pot spune ca eram deja alt om, mi-am dat seama ca uitasem cat de bine te poti simti cand traiesti fara dureri. Am facut in total 15 sedinte si in tot acest timp am fost ajutata nu doar cu terapia Bowen propriu-zisa, ci si cu multe alte recomandari foarte utile. Iata de ce ii multumesc doamnei Luiza Predescu pentru rabdarea, sfaturile si profesionalismul dumneaei, raspunzand prompt problemelor cu care ma confruntam si gasind solutii pentru ele.

Roxana O. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
5 august 2016

 

Terapia Bowen pentru protruzii discale si fisuri anale
Derulează în sus