Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru spondiloza cervicala 2

Ma numesc Maria I. , am 64 de ani si as vrea sa prezint rezultatele care se pot obtine cu ajutorul terapiei Bowen in cazul spondilozei cervicale, deoarece e o afectiune destul de frecventa si dureroasa.

Cred ca posibilitatea de a scapa de durerile provocate de spondiloza cervicala, fara a depinde de medicamente, trebuie sa fie cunoscuta de cat mai multe persoane.

In august 2015 am inceput sa am dureri in bratul drept si initial am crezut ca sunt cauzate de o miscare brusca facuta cu o zi inainte. Ca sa scap de dureri am facut acasa masaj, am folosit bioptronul- nimic nu m-a ajutat, iar durerile erau chiar mai mari de la o zi la alta, extinzandu-se si spre zona cervicala. Nu mai gaseam nicio pozitie cat de cat confortabila si am renuntat sa mai ies din casa, pentru ca aveam o pozitie de mers asa de deformata, incat inspira mila celor pe care ii intalneam. Am fost la doctor, la sectia de reumatologie dintr-un spital bucurestean, mi s-a pus diagnosticul de spondiloza cervicala si mi s-au prescris medicamente. Acestea aveau insa atatea efecte secundare neplacute, incat am intrerupt tratamentul. Examenul RMN pe care l-am facut ulterior a evidentiat hernie de disc la vertebrele cervicale C5 si C7 , din nou mi s-au prescris alte medicamente si din nou a trebuit sa intrerup tratamentul din cauza unor efecte secundare si mai neplacute, avand in vedere ca tratamentul interfera cu medicamentele pe care le luam pentru alte afectiuni.

Se cumulasera deja doua luni de suferinta, cand o prietena mi-a recomandat terapia Bowen si asa am ajuns la cabinetul doamnei Luiza Predescu. Sunt o persoana destul de circumspecta in ce priveste astfel de recomandari pentru terapii de care n-am mai auzit, dar durerile erau foarte convingatoare, asa ca am inceput sedintele de terapie Bowen. Dupa prima sedinta chiar , am simtit ca un alt fel de durere se instaleaza in zona bratului drept, ca si cum ar fi incercat s-o domine pe cea cu care deja eram familiarizata. Pe parcursul a patru sedinte senzatiile dureroase au alternat, dar la un grad de intensitate din ce in ce mai diminuat; am inceput sa pot dormi noaptea, pozitia corpului a inceput sa revina la normal, iar miscarea bratului drept si-a marit amplitudinea, fiind din ce in ce mai putin dureroasa. Trebuie sa precizez ca inainte de orice sedinta, doamna Predescu reevalueaza starea de sanatate a pacientului si in functie de asta decide ce proceduri aplica.

Dupa 10 sedinte durerile, care m-au chinuit atata, au incetat si am redevenit un om cu o viata normala. Pot spune, fara niciun fel de exagerare, ca intalnirea cu doamna Luiza Predescu si terapia Bowen sunt pentru mine o binefacere, pentru ca , fara medicamente si fara interventii dureroase asupra corpului, am revenit la o stare de sanatate normala: ma pot odihni si ma pot misca, fara nicio problema. Si , pentru ca am remarcat la cabinet ca pot fi tratate cu success multe alte afectiuni, cu siguranta ca in eventualitatea altor,, experiente nedorite”, voi apela mai intai la terapia Bowen. Iata de ce o recomand cu toata increderea celor care au probleme de sanatate.

Maria I. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
01 februarie 2016

Terapia Bowen pentru spondiloza cervicala 2
Derulează în sus