Sunt Mariana, am 48 ani si sunt beneficiara sedintelor de terapie Bowen la cabinetul doamnei Luiza Predescu , venind in mai multe randuri de-a lungul anilor, in functie de probleme. Prima data cand am venit, a fost pentru dureri articulare cam in toate zonele si de coloana. In timpul sedintelor, am invatat de la dna Predescu sa fiu constienta de corpul meu , de posturile gresite, de miscarile agresive si de obiceiurile paguboase prin care ajungem sa ne imbolnavim si sa corectez toate acestea.Ulterior am revenit pentru atacuri de panica, afectarea unui traseu nervos care imi dadea senzatia de frisoane in creier, spasme foarte dureroase de-a lungul traseului nervului, cu inclestarea articulatiei temporo-mandibulare si senzatia de amortire a fetei, apoi pentru insomnii severe si insistente.
Stilul de viata in care traiesc si muncesc este unul care supune corpul, mentalul , psihicul si emotionalul la efort foarte mare, de multe ori la limita epuizarii si lucrul acesta mi-a adus diverse somatizari, dar terapia a rezolvat pe rand diversele probleme punctuale pentru care m-am intors de fiecare data aici. Am incercat si cu suplimente sau medicamente, dar nu am reusit sa rezolv pana la capat , asa incat am revenit constant si se pare ca cel mai bun rezultat aici l-am avut.
In momentul de fata am o stare buna de sanatate, nu mai ‘’ tipa’’ nimic intr-un mod aparte, dar prefer sa mai vin, deoarece relaxarea si micile ‘’ajustari’’ pe care le fac de cate ori mi se pare ca as avea vreun disconfort, ma ajuta sa am disponibilitatea fizica si psihica necesare solicitarilor pe care le am de foarte mult timp si pot sa duc acest efort ramanand intr-o stare buna. Cel mai mult ma bucura ca nu mai trebuie sa inghit suplimente si medicamente pentru diverse dureri, insomnii, ca racelile raman intr-un stadiu de ‘’ incercare ‘’ de raceala, fara toata desfasurarea specifica, imi dau seama mai repede de ce e in neregula cu mine si pot sa intervin cu terapia de la inceput, asa incat nu mai ajung la agravarea simptomelor.
Am testat terapia aceasta de atatea ori si niciodata nu am ramas fara rezultat, pentru ca ajuta si mobilizeaza intreg organismul pentru vindecare, incat pot sa spun ca e partenerul meu de drum lung pentru mentinerea unei stari bune de viata, iar dna Predescu e asa implicata in rezolvarea problemelor cu care vin oamenii , incat stiu sigur ca va aborda cu atentie si din toate partile o situatie, pentru a alege cele mai potrivite proceduri si pentru a obtine rezultate bune in cat mai scurt timp. Iar rezultatele vin. Acesta este si motivul pentru care recomand cu toata increderea atat terapia, cat si terapeutul.

Mariana G.  Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

25 ianuarie 2020