Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru tripla hernie de disc

Ma numesc Adrian M. si am 41 de ani . In aprilie  2021, am avut niste dureri groaznice in zona coloanei lombare si, la sfatul unui prieten, am decis sa apelez la terapia Bowen . Nu era prima data cand mi se intampla sa am astfel de dureri, dar m-am gandit sa incerc sa rezolv si altfel decat cu pastille si injectii. De interventie chirurgicala nici nu vreau sa aud.

Am cautat pe internet si asa am ajuns la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu. M-am bucurat ca doamna a vazut destule si nu s-a speriat de cum functionam la momentul respectiv si am ramas surprins ca a stiut sa gaseasca imediat solutia ca sa ma ajute sa pot sta intins pe masa de masaj fara dureri, asa ca prima sedinta a decurs ok. Chiar eram mai bine cand am plecat de la cabinet, dar am crezut ca mi se pare. Doamna Predescu mi-a spus multe reguli de care trebuia sa tin cont, ca sa-mi revin . A zis ca ,,altfel lucram degeaba .” Nu doar ca mi le-a spus, dar mi-a explicat cu amanunte si cu poze din carti de medicina , ca sa inteleg ce mi se intampla si de ce trebuie sa fiu atent. Mi-am revenit de la o sedinta la alta, desi nu-mi facusem mari sperante, asa ca dupa aceasta sesiune de sedinte eram ca nou. Doamna Predescu m-a facut atent ca nu sunt, de fapt, nou, ci ,,reparat” si ca trebuie sa raman atent la felul in care-mi folosesc corpul, adica mai cu mila, fara excese.

Din pacate, cand te simti bine, cand nu ai absolut nicio problema si nicio durere e greu de crezut ca nu esti ca nou. In afara de asta , meseria mea impune efort fizic, uneori intens, alteori in pozitii nu tocmai bune , chiar si pentru cineva fara nicio problema. Asa ca , in luna octombrie, iar am ajuns la terapie. Cu increde totala chiar daca abia mergeam, nu mai gaseam nicio pozitie nedureroasa si nu mai puteam sa ma intorc de pe o parte pe alta, fara dureri oribile. De data asta am speriat-o si pe doamna Predescu, asa ca mi-a recomandat sa fac un RMN- semn ca aveam mai mare incredere eu, dacat dansa, ca o sa ma repare din nou. Am inceput sedintele si, imediat ce m-am simtit mai bine, am facut si RMN-ul, care a fost exact cum a banuit dansa : hernii de disc etajate (trei !) , iar una fix in locul despre care mi-a spus cand mi-a zis sa fac investigatia : L5- S1, circumferentiala .  Dupa sapte sedinte, mi-am revenit progresiv, acum sunt iar ,,ca nou”. Dar mi-e clar ca nu sunt nou si sigur o sa respect la punct si virgula toate recomandarile, care nici macar nu sunt complicate, doar cer atentie.  Va multumesc , doamna, pentru profesionalismul si atentia acordata si va recomand cu toata increderea tuturor celor care au nevoie de ,,reparatii” .

Adrian M . – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

18 noiembrie 2021

Terapia Bowen pentru tripla hernie de disc
Derulează în sus