Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru tromboflebita hemoroidala, hernie de disc si migrene

Numele meu este Stefania S, am 35 de ani si in luna iulie 2016 am fost diagnosticata cu tromboflebita hemoroidala. Au urmat luni de chin si vizite interminabile pe la diversi medici specialisti, timp in care starea mea de sanatate nu s-a ameliorat nici macar putin, ba dimpotriva, s-a deteriorat.

In luna septembrie, unul dintre medici mi-a spus ca singura solutie pentru problema mea este interventia chirurgicala, neuitand sa precizeze ca ,,Din moment ce ati taiat o data, veti taia toata viata.” Bineinteles ca am refuzat sa cred ca este singura solutie si am inceput sa ma interesez si de alte posibile tratamente. Asa am ajuns sa descopar ca exista terapia Bowen si, prin intermediul doamnei Luiza Predescu, am ajuns sa-i cunosc si beneficiile.

Ceea ce m-a tinut mai mult in pat, transformandu-mi viata intr-un cosmar, a disparut dupa doar o prima sedinta de terapie Bowen, urmata de administrarea unui tratament …naturist, indicat tot de doamna Predescu. Uluitor ! Nici mie nu-mi venea sa cred, dar am urmat cu sfintenie recomandarile primite si, mai presus de toate, recomandarea de ,,a-mi asculta corpul”. Oricat ar parea de ciudat, e o recomandare corecta si, dupa ce inveti sa faci asta, viata se schimba mult in bine.

In sedintele care au urmat am reusit sa rezolv si alte ,,minunatii”adunate de-a lungul timpului: durerile date de o hernie de disc lombara au disparut, durerile date de un hemangiom si o leziune nodulara in zona cervicala (C6) au disparut si ele. Cu migrenele insuportabile provocate de un chist de sept pellucid, nu aveam cine stie ce sperante, dar …am scapat si de ele .

In concluzie: dupa primele sedinte de terapie bowen, starea mea de sanatate s-a imbunatatit considerabil, iar doua luni mai tarziu, am redevenit sotia si mama care eram inainte.

Multumesc, Doamna Predescu ! ( nu intamplator am scris cu majuscula ,, Doamna”)

Stefania S. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

8 februarie 2017

Terapia Bowen pentru tromboflebita hemoroidala, hernie de disc si migrene
Derulează în sus