Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru dureri de cap si stres

Sunt Adina A. in varsta de 48 de ani. Am traversat o perioada deosebit de grea de la inceputul acestui an , atat parintii cat si fiul meu avand probleme de sanatate .  Eram atat de stresata incat simteam ca nu mai am ,,directie”.

Fiind adepta terapiilor alternative, care de multe ori sunt mai eficiente decat tratamentele medicinei clasice , am cautat o astfel de terapie, cu ajutorul careia sa sa imi restabilesc echilibrul si sa pot merge mai departe . Astfel am gasit informatii despre terapia Bowen si, implicit, pe doamna Luiza Predescu, terapeut .  Inca de la prima intrevedere, am constatat profesionalismul si seriozitatea cu care doamna Luiza m-a tratat si, nu in ultimul rand , caldura si afectiunea de care am beneficiat . Efectele terapiei Bowen au fost uimitoare, de la o sedinta la alta durerile de cap au disparut , palpitatiile si insomniile la fel .  Asteptam cu nerabdare sa ajung la aceste sedinte de terapie Bowen de unde plecam intr-o stare excelenta , de parca imi lua durerea si stresul ,,cu mana” .

Ii multumesc doamnei Luiza, atat pentru terapia Bowen , cat si pentru terapia ,,de suflet” ; voi reveni la cabinetul dumneaei  cand vom avea nevoie, atat eu cat si familia mea .

Adina A.; Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
03.04.2012

Terapie Bowen pentru dureri de cap si stres
Derulează în sus