Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru scolioza

Ma numesc Constanta P. si in luna iulie a anului 2008 am aflat de la d-na Luiza Predescu ca baiatul meu Andrei , in varsta de 9 ani are scolioza si mi-a recomandat sa il vada si un medic specialist ca sa confirme diagnosticul.

Intr-adevar , un medic consultat in saptamana urmatoare mi-a spus acelasi lucru si mi-a mai spus ca singurul lucru pe care il pot face pentru copil e sa poarte un aparat gipsat sau sa faca o operatie de corectare a coloanei si pana a alege una sau alta sa-l duc la un kinetoterapeut ca sa inceapa un tratament .

Doamna Predescu  mi-a spus sa nu ma sperii asa de tare si mi-a propus sa inceapa un tratament bowtech pentru Andrei .  Mi-a explicat in ce consta terapia bowtech si Andrei a inceput sedintele de tratament . Intre sedinte i-a recomandat sa faca anumite exercitii de kinetoterapie pe care chiar dansa i le-a aratat copilului .

Rezultatele au fost dincolo de orice asteptari : dupa doua sedinte coloana copilului se indreptase vizibil si intreaga pozitie a corpului era alta ; in sfarsit nu mai trebuia sa ma intreb de ce tricourile stau stramb pe el si , daca tot urma Andrei un astfel de tratament, am facut si eu cateva sedinte ca sa scap de durerile de spate pe care le aveam de ani buni . Am inceput chiar sa fac si eu exercitiile , cot la cot cu Andrei . Nu pot sa spun cat sunt de multumita . Andrei are coloana dreapta desi a facut doar 5 sedinte ( dar continua si acum exercitiile care il si tin intr-o forma fizica buna ) iar eu am scapat de durerile de spate . Asa ca recomand oricui are un copil cu scolioza si oricui are probleme de sanatate , sa nu mai piarda timpul : sa aleaga terapia bowtech cu toata increderea. Eu am avut noroc sa o cunosc de mai mult timp pe doamna Predescu care e specializata in mai multe domenii de sanatate ,asa ca recomand oricui sa apeleze cu incredere la dansa – chiar nu se lasa pana nu rezolva o problema  .

Constanța P. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

Terapie Bowen pentru scolioza
Derulează în sus