Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru spondiloza cervicala

Numele meu este Florentina I. , am 50 de ani si cu multi ani in urma am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala- tratament cu flamexin si midocalm- HTA gr. II – tratament cu tertensif- cardiopatie ischemica- tratament cu betalok-zok- depresie- tratament cu coaxil si xanax.

Intamplator am fost intrebata de cineva daca vreau sa fac tratament bowtech si din curiozitate am acceptat, cu toate ca nu auzisem nimic despre aceasta terapie si nici nu cunosteampersoana care ma va trata. Singurul lucru pe care l-am intrebat a fost despre contraindicatii si mi s-a spus ca este total neinvaziva.

Am inceput terapia care mi-a placut la nebunie si efectul a fost imediat: m-am simtit teribil de relaxata si a doua zi cand m-am trezit , a fost incredibil- durerea de spate disparuse total, nici la birou nu m-a mai durut deloc si, de atunci , in fiacre zi cand ma trezesc , ma minunez ca nu ma mai doare spatele. Ciclul menstrual s-a normalizat, durerile de genunchi si de picioare au disparut, iar starea mea psihica este din ce in ce mai buna.

De la a doua sedinta am inceput sa reduc medicatia intai pentru depresie , apoi pentru inima.

Acum , dupa cele 7 sedinte, , ma simt mult mai bine, mai plina de viata , mai tanara si ii multumesc doamnei Luiza Predescu pentru ca practica cu multa daruire si pasiune terapia bowtech si are niste maini minunate.

Recomand tuturor celor care au probleme de sanatate sa aleaga terapia bwtech. Multumesc foarte mult, Luiza !

Florentina I. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

Terapie Bowen pentru spondiloza cervicala
Derulează în sus