Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru stress si dureri de cap

Dureri de cap, dureri de cap si iar dureri de cap – cam asta a fost una din preocuparile de baza pe care le-am avut de foarte multa vreme. Dupa ultima vizita la neurolog din februarie 2010, raspunsul a fost acelasi : clinic sanatoasa, probabil sunteti stresata , trebuie sa va relaxati !

Relaxeaza-te, dar cum? Din ce spuneau doctorii , as fi avut nevoie de o vacanta de cel putin cateva saptamani, ceea ce nu prea era posibil .

Intamplator am aflat de tehnica Bowen, m-am informat si am ajuns la concluzia ca as putea s-o incerc – ceea ce citisem suna incitant. Zis si facut ! Am vorbit cu d-na Predescu, am facut o programare si am pornit in… aventura , asa cum am denumit acest tratament .

Nu aveam niciun fel de asteptari, nici bune, nici rele, pur si simplu am urmarit reactiile organismului meu si – surpriza, surpriza ! Corpul a preluat controlul si a inceput sa se relaxeze; dupa a treia sedinta a plecat durerea de cap, iar dupa a cincea a disparut si durerea de coloana (ceva mai recenta , doar de cativa ani !) Tot tratamentul a fost o aventura pentru mine, pentru ca a fost uluitor sa ma reintealnesc cu tot felul de dureri pasagere, pe care le avusesem candva si de care uitasem , iar care acum veneau parca sa spuna: multumesc ca imi dai voie sa plec …iar apoi dispareau definitiv .

Nu stiu reactiile altora, dar pentru mine a fost un tratament perfect care si-a atins scopul: m-a relaxat si a confirmat si diagnosticul diversilor medici neurologi: clinic sanatoasa. Personal, sunt foarte multumita de alegerea facuta- terapie placuta, usoara, nedureroasa si, mai ales, da rezultate !!! E atat de bine fara dureri !!! De aceea o recomand cu caldura, chiar si celor mai sceptici, pentru ca functioneaza chiar daca mintea vrea sau nu vrea, crede sau nu crede; corpul reactioneaza si se autoechilibreaza.

05.05.2010 Cu multumiri , Liliana F.

Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

Terapie Bowen pentru stress si dureri de cap
Derulează în sus