Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen – scolioza, sciatica si epilepsie

Numele meu este Tatiana C. si , in urma cu 4 ani, am descoperit ca fiica mea, Alexandra , in varsta de 13 ani pe vremea aceea, are scolioza lombara idiopatica. Am ajuns intr-un spital din Bucuresti si, imediat fata a fost pusa intr-un corset Cheneau, recomandandu-i-se sa faca si kinetoterapie.

Prima sedintaDupa a 13a sedintaDupa a 18a sedinta (ultima)
Prima sedintaA 13a sedintaA 18a sedinta (ultima)

Nu spun cate dureri a putut sa provoace purtarea acelui corset, dar fiica mea s-a ambitionat si a urmat cu strictete recomandarile medicale, chiar daca acest lucru a dus la atrofierea muschilor spinali si la rigidizarea coloanei . In vara anului 2009 am fost la un centru de recuperare la Gura Ocnitei , unde am incercat sa mai antrenam muschii si coloana pentru a o face mai flexibila . La putin timp dupa ce ne-am intors de acolo , am aflat de tehnica Bowen si am hotarat , impreuna cu familia, sa mergem si noi sa aplicam pentru Alexandra .

Asa am ajuns la doamna Luiza Predescu, o doamna minunata care stie sa asculte cu rabdare si sa trateze fiecare pacient in parte cu atentia cuvenita . Acum fiica mea se simte mult mai bine , iar coloana s-a indreptat , ajungand la forma corecta , net superioara celei obtinute cu ajutorul corsetului , pe care , de altfel , nu l-a mai purtat inca de la prima sedinta de terapie Bowen. Pozitia pelvisului Alexandrei s-a echilibrat iar omoplatii au venit si ei intr-o pozitie simetrica. Mentionez ca fata face zilnic exercitiile de kinetoterapie recomandate de doamna Predescu. 

Deoarece veneam de departe la Bucuresti ca sa aducem fata la tratamentul Bowen , sotul meu a facut si el 3 sedinte de terapie, pentru ca il durea spatele incat nu se mai putea ridica de jos cu usurinta, iar durerea afectase deja nervul sciatic si cobora pe piciorul drept , dandu-i dureri care il fortau sa evite mersul normal , asa ca incerca sa nu calce pe calcaie . Acum , dupa cele trei sedinte , problemele lui au disparut si isi desfasoara activitatea normal . Vazand acest lucru , i-am povestit doamnei Luiza si despre problemele mele- caci faceam crize de epilepsie destul de frecvente , iar tratamentul imi dadea dureri de fiere, de stomac si de ficat . Dupa numai o sedinta , crizele de epilepsie au incetat – ceea ce este foarte important pentru mine , motiv pentru care am mare incredere in terapie si in terapeuta si continui sedintele pentru a ma echilibra si cu restul problemelor .

Suntem o familie foarte bucuroasa , pentru ca am avut norocul sa o intalnim pe doamna Luiza si dansa , cu blandetea caracteristica si cu profesionalism , ne-a redat increderea ca putem trai si suntem oameni normali datorita dumneaei si terapiei pe care o practica cu atata daruire . Ii multumim din suflet!

Tatiana C.

Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

12.02.2010

Terapie Bowen – scolioza, sciatica si epilepsie
Derulează în sus