Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Hernie de disc (4)

Ma numesc Ionut N., am 46 de ani si acum 2 ani am fost diagnosticat cu hernie de disc , artroza intervertebrala si scolioza . Mi s-a recomandat repaus 14 zile si tratament cu medicamente antiinflamatoare, atat oral , cat si local , fizioterapie, inot , etc.

In toata aceasta perioada de 2 ani, am avut multe episoade in care aveam dureri mari de spate.Acum o luna, dupa un efort prelungit si , mai apoi, un banal stranut, am ramas imobilizat la pat 4 zile din cauza durerilor crunte, abia puteam sa merg, sa stau intins in pat sau asezat pe scaun .
Avand mai multi colegi de serviciu care s-au operat tot pentru hernie de disc, am inceput sa ma interesez ce presupune operatia si perioada de recuperare de dupa . Recunosc ca nu ma simteam deloc confortabil la gandul ca voi fi operat pe coloana si ca , mai apoi, trebuie sa stau in recuperare cel putin o luna de zile acasa . Intamplator ma suna o colega din Cluj si imi povesteste de terapia Bowen . Disperat si de spaima cutitului , am zis s-o incerc si pe asta , cu toate ca nu eram prea increzator . Am dat search pe google si asa am ajuns la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu. Dumneaei m-a ascultat , mi-a intocmit o fisa si , inainte sa inceapa sedinta propriu-zisa , am fost curios sa stiu de cate sedinte voi avea nevoie . Doamna Predescu mi-a spus ca evita , in general , sa faca promisiuni sau sa dea garantii, dar ca spera ca in 4-5 sedinte sa ma simt bine . Stiind prin ce-am trecut in ultimii ani , aprecierea mi s-a parut cam optimista, dar , cand m-am intors pentru a doua sedinta , cum am intrat in cabinet , i-am spus , textual :,, Doamna , daca n-ati fi existat , trebuia sa fiti inventata “. Asta pentru ca chiar dupa prima sedinta , de la o zi la alta , m-am simtit din ce in ce mai bine . Acum sunt la a patra sedinta si durerile au disparut , mobilitatea mi-a revenit , psihic sunt un alt om, in conditiile in care mi-am reluat activitatea zilnica chiar dupa prima sedinta .
Ii multumesc din suflet doamnei Predescu si recomand oricui aceasta alternativa terapeutica in care am devenit foarte increzator . Un alt aspect pozitiv pe perioada sedintelor este faptul ca am regasit ceva ce nu am mai avut de foarte multa vreme , si anume o ora pe saptamana de liniste si relaxare , departe de viata nebuna de zi cu zi .Indiferent ce proceduri se aplica , senzatia de confort si relaxare este cea care primeaza, incat nu ai senzatia ca esti la tratament , asa cum suntem obisnuiti sa ne imaginam orice forma de tratament . Si ar mai fi ceva demn de remarcat : doamna Predescu insista asupra stilului de viata al pacientului, explicand ce si de ce trebuie sa faci (sau sa nu mai faci !) astfel incat sa poata fi prevenite eventualele recidive .
Cu multumiri ,
Ionut N. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
7 oct. 2014

Hernie de disc (4)
Derulează în sus