Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru discopatie lombara, dureri de glezne si fasciita plantara

Ma numesc Mihaela Ciobanu si am 70 de ani. Am decis sa apelez la terapia Bowen, dupa ce metodele medicale clasice nu au dat rezultate in totalitate pentru mine. Am ales cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu la recomandarea unei prietene. Cand m-am prezentat la cabinet aveam dureri in talpa piciorului, ma dureau gleznele si zona lombara. Dupa cateva sedinte , in care mi s-au aplicat proceduri diferite, mi-am recapatat mobilitatea in miscari si am scapat de dureri, in momentul de fata avand o stare de sanatate buna.

M-a impresionat placut atentia acordata spatiului in care se desfasoara aceste sedinte – foarte curat, dotat cu tot ce trebuie – apa plata pentru pacienti, pahare de unica folosinta, botosei de unica folosinta, dezinfectanti de mai multe tipuri, pentru toate pretentiile fiecaruia, servetele, chiar si masti faciale pentru cei care isi uita masca sau li se rupe vreun snur de la ea. Spatiul este aerisit , totul se desfasoara in conditii de confort si respect fata de pacient.

Doamna terapeut Luiza Predescu este o persoana foarte serioasa, atenta , explica tot timpul pacientilor ce procedura aplica si de ce, incat fiecare sa poata  evalua singur calitatea sedintelor prin felul in care se simte in urma lor. Si intotdeauna alege procedurile in asa fel incat sa obtina maxim de rezultate in cel mai scurt timp posibil, nu este genul de terapeut care sa-ti spuna de la inceput ca ai nevoie de 10 sau 12 sedinte. Eu, personal, dupa ce mi-am rezolvat problemele pentru care venisem la cabinet si puteam sa inchei, am preferat sa mai continui cateva sedinte doar pentru ca stiam ca exista si proceduri specifice pentru diminuarea starii de stres, sau a starilor de oboseala nejustificata.

Iata de ce recomand cu toata increderea cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu.

Mihaela Ciobanu – 15 iunie 2021

Terapia Bowen pentru discopatie lombara, dureri de glezne si fasciita plantara
Derulează în sus