Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru dureri de genunchi, de cap si discopatie lombara

Ma numesc Coca D. si, la cei 51 de ani ai mei, am avut sansa sa gasesc rezolvarea multor probleme pe care le-am acumulat de-a lungul timpului.Aceasta sansa se numeste terapia Bowen; spre norocul meu am ajuns la cabinetul doamnei Luiza Predescu, un loc linistit si placut ce-ti devine familiar de la prima vizita.

Inainte sa incep tratamentul, aveam dureri de genunchi, de spate si de cap care ma deranjau zilnic. Rezultatele terapiei Bowen le-am simtit chiar de la prima sedinta, cea de echilibrare generala. La a doua sedinta am simtit nevoia sa o iau in brate pe doamna Predescu si sa-i spun ca o iubesc! Nu-mi venea sa cred ca durerile, pe care le suportasem ani de zile, treceau ca prin minune, de la o sedinta la alta redevenem un om sanatos. Am reusit sa scap de problemele pe care le aveam de atata timp, de aceea le recomand cu toata increderea celor care au astfel de probleme, sa incerce sa ajunga la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Luiza Predescu ( sau al altui terapeut Bowen, caci terapia aceasta se practica acum in toata tara.)

Pot spune ca ii sunt recunoscatoare pentru schimbarea pe care a adus-o in viata mea, pentru,,creierul “ din varful degetelor cu care face minuni, pentru daruirea si priceperea cu care rezolva probleme de sanatate. E atat de important si de incurajator ca exista posibilitatea sa scapi de dureri fara medicamente si efectele lor nocive (eu, personal, nu sunt deloc amatoare de solutii toxice!), incat e pacat ca terapia Bowen e inca prea putin cunoscuta la noi, iar cei care afla de ea o aleg ca ultima alternativa, in loc sa o aleaga ca prima, inainte sa-si deterioreze corpul. Eu ma simt mult mai in siguranta stiind ca exista aceasta terapie si cunoscandu-i efectele benefice,dincolo de asteptari.

Coca D.
Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
20 mai 2014

Terapia Bowen pentru dureri de genunchi, de cap si discopatie lombara
Derulează în sus