Profesionalism si pasiune ! Acestea sunt cuvintele potrivite pentru ce face doamna Predescu.

Ma numesc Andreea D. , am 20 de ani si , deja, doua interventii chirurgicale pe coloana vertebrala. Ar fi trebuit sa ma simt mai bine in urma lor, dar, la scurt timp, disconfortul si durerea au reaparut. Asa am ajuns la cabinetul de terapie Bowen al doamnei Predescu.

Numai ca, dupa experienta operatiilor pe coloana, am luat aceasta decizie de a face terapie Bowen, abia dupa ce m-a convins familia. Tatal meu este cel care a gasit-o pe doamna Predescu, avand si el o hernie de disc lombara, care se manifesta mai agresiv de la o zi la alta. Inca din prima sedinta el a simtit diferenta. In urma sedintelor de terapie a rezolvat si problema lombara, dar si problema cu starile de oboseala, pe care tatal meu le avea continuu, fiind foarte solicitat. Incurajata de rezultatele lui, a urmat mama, ea avand dureri de umar, iar mana si-o folosea in proportie de 30%. Dupa cateva sedinte durerile i s-au atenuat suficient , incat sa-si foloseasca bratul si umarul in conditii normale.

Mama a fost cea care m-a adus la doamna Predescu, era deja evident ca terapia Bowen functioneaza si terapeutul stie ce face, aveam motive sa sper.  Rezultatele parintilor s-au repetat si cu mine, dar si respect cu strictete regulile specifice terapiei, cat si recomandarile doamnei Predescu pentru toti cei care au probleme ale coloanei vertebrale (recomandari pe care le si explica cu argumente de ordin anatomic, fiziologic si functional, pentru ca oricine sa poata intelege importanta lor).

Asa ca ma simt mult mai bine si totul se desfasoara in armonie. Iata de ce si eu, si parintii mei recomandam cu incredere !

Andreea D. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

15 decembrie 2018