Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

TERAPIA BOWEN PENTRU HERNIE DE DISC ( 3 )

Numele meu este Sorin P., am 33 de ani si sunt din Bucuresti . Am apelat la terapia Bowen aplicata de doamna Luiza Predescu , deoarece ma confruntam cu durerile si disconfortul provocat de o hernie de disc in zona lombara.

Practicand fotbalul performant inca de mic , am avut de-a lungul carierei probleme cu spatele, ca multi alti sportivi de altfel . Acum un an au inceput durerile si s-au accentuat de la o zi la alta, datorita suprasolicitarii in activitatea sportiva . La un moment dat durerile au devenit insuportabile , aproape ca nu mai exista vreo pozitie in care sa scap de ele si am fost la un pas de interventia chirurgicala . Cautand insa alte posibile solutii ale problemei mele, am gasit aceasta alternativa : terapia Bowen .

Am ajuns la cabinetul doamnei Luiza Predescu cocosat de durere , nici nu puteam sa stau intins pe pat , de fapt abia mai puteam sa dorm noptile . Prima sedinta nu a adus vreo rezolvare spectaculoasa , dar la a doua deja puteam sa stau intins si durerea devenise suportabila . Usor, usor, de la o sedinta la alta , mi-am recapatat mersul normal si mobilitatea , durerile au disparut si nici nu se mai pune problema vreunei interventii chirurgicale , caci nu mai exista motive ;mobilitatea a revenit la normal .
Recomand oricui se confrunta cu probleme asemanatoare , terapia Bowen si ii multumesc doamnei Luiza Predescu pentru ajutorul oferit si pentru ca nu am ajuns dupa cum mi-au recomandat medicii : la operatie .
Sorin P. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor
5 august 2014

TERAPIA BOWEN PENTRU HERNIE DE DISC ( 3 )
Derulează în sus