Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru hernie de disc si stres

Ma numesc Mirela D. si am 49 de ani. Am o hernie de disc operata in urma cu 5 ani si o alta hernie neoperata, care periodic isi facea simtita prezenta prin dureri la nivel lombar, iar uneori durerile ajungeau pana in zona soldului.

La inceputul lunii ianuarie, in timpul unei astfel de crize, am inceput sa caut pe net alte posibile metode de tratament. Nu am fost de acord cu antiinflamatoarele sau alte metode agresive de tratament , care ar putea masca adevarata problema cu care ma confrunt si ar putea genera diverse reactii adverse, intrand astfel intr-un cerc vicios.

Asa am aflat despre terapia Bowen. Citind cam tot ce se poate despre aceasta, am considerat ca mi se potriveste si mi-am facut o programare la cabinetul de terapie al doamnei Luiza Predescu. Cunoscand-o pe doamna Predescu, un terapeut profesionist, am beneficiat nu doar de sedintele de terapie Bowen, ci dumneaei m-a invatat si sa-mi cunosc limitele, sa respect niste reguli simple cu efecte mari de prezervare a starii de sanatate. Chiar dupa prima sedinta, situatia mea s-a imbunatatit considerabil. Durerea din zona soldului a disparut total (si de 4 luni de cand beneficiez de terapia Bowen nu a mai reaparut !), la scurt timp disparand si durerea din zona lombara. Ma simt mult mai odihnita, echilibrata, relaxata. De asemeni, in luna martie, confruntandu-ma profesional cu o perioada foarte aglomerata, solicitanta si stresanta, am constatat ca am depasit-o cu mai multa usurinta fata de alte situatii similare. Consider ca e de datoria mea sa impartasesc experienta reusita pe care o am, sa confirm faptul ca exista metode simple si la indemana, complet neinvazive si placute de a ne imbunatati viata. Important este sa avem ochi sa le vedem, interes sa le descoperim, incredere in ajutorul pe care-l putem primi, incredere in capacitatea corpului propriu de a se redresa si …rabdare ! Personal am descoperit cu aceasta ocazie ca viata este simpla , numai ca noi singuri ne-o complicam ; este simpla atunci cand acceptam ca trebuie sa-i acordam corpului nostru atentia si respectul cuvenit in procesul de ,,exploatare” si el ne va recompensa inzecit cu starea de bine.

Cu multumiri,

Mirela D. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

4 mai 2017

Terapia Bowen pentru hernie de disc si stres
Derulează în sus