Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru insomnie, discopatie si incontinenta urinara

Sunt Ruxanda V. si am 65 de ani . Am venit la d-na Luiza Predescu la insistenta fiicei mele , nu stiam ce inseamna terapie Bowen si nici nu credeam in ea . Sufeream de spondiloza cervicala , dureri de mijloc, insomnie cronica si incontinenta urinara .

Acestea doua din urma mi-au afectat foarte mult calitatea vietii. Din cauza incontinentei nu puteam dormi noaptea , la fiecare ora trebuia sa merg la baie, iar in timpul zilei nu puteam sa plec departe de casa din acelasi motiv ; cu timpul s-a instalat insomnia cronica si , prin urmare , oboseala cronica , din a carei cauza nici tratamentul pentru dislipidemie nu mai era eficient .

Sunt acum la a zecea sedinta de terapie Bowen si dorm mai bine, nu mai merg atat de des la baie, pot pleca ore intregi de acasa fara probleme. Durerile de spate au incetat. Ce ma uimeste este ca sunt mai calma , mai echilibrata si am mai multa intelegere pentru oamenii din jurul meu. Am mai multa energie si nu mai obosesc atat de repede ca inainte. As vrea sa-i multumesc doamnei Predescu pentru rezultatele terapiei Bowen , dar si pentru sfaturile pe care mi le-a dat in afara terapiei si care mi-au imbunatatit calitatea vietii . Eu consider ca doamna Luiza Predescu este un terapeut complet, nu doar pentru corp , dar si pentru suflet . Daca va regasiti in povestea mea , veniti cu incredere la doamna Predescu, veti vedea diferenta . Multumesc !

Ruxanda V.  /   Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor   /   27 mai  2013

Terapia Bowen pentru insomnie, discopatie si incontinenta urinara
Derulează în sus