Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapia Bowen pentru sindrom anxios

Numele meu este Iulia S. si am 25 de ani. De cand ma stiu am fost o fire mai interiorizata, dar nu  am vazut niciodata acest aspect ca pe o problema. Cel putin pana am inceput sa imi caut un loc de munca. Abia atunci, fiind nevoita sa interactionez cu diverse persoane straine, sa ies din zona mea de confort,  am realizat ca in mine zace o stare de emotivitate puternica, care, dublata de ideea ca totul trebuie sa iasa bine din prima, au dat nastere unei stari profunde de anxietate.

Am inceput sa plang foarte des, sa nu mai am incredere in mine, sa imi fie teama sa intru in contact cu alti oameni in afara de familie si cateva cunostinte apropiate, pentru ca imi batea foarte tare inima, mi se punea un nod in gat, tremuram cu tot corpul, bineinteles ca vocea imi tremura si ea. Fiind in faza de cautare a unui job, eram permanent intr-o stare de stress si imi pierdusem orice incredere ca imi voi putea controla starile de neliniste, incat sa pot trece onorabil peste tot ce presupune derularea procesului de angajare.

    Am inceput sa caut pe internet cauza acestor simptome, cazuri asemanatoare, remedii, s.a.m.d. In cautarile mele, printre altele, am aflat ca,de fap,t corpul nostru are inteligenta si puterea de a se vindeca singur, doar ca noi suntem atat de prinsi in cotidian, incat uita cum sa faca asta, si ca solutia este una chiar simpla si naturala- terapia Bowen.

    Am ajuns la cabinetul doamnei Luiza Predescu. Spre marea mea surprindere, am compatibilizat din primul moment. Dupa primele 4-5 sedinte starea mea s-a modificat destul de mult, astfel ca, desi mai aveam anumite stari de emotivitate, ele si-au pierdut din intensitate, iar starea psihica se imbunatatise considerabil, am scapat si de niste sacaitoare dureri de spate in zona omoplatilor, dar, ce e mai important, starea mea de spirit s-a imbunatatit suficient, incat sa-mi permit sa incep demersurile pentru a ma angaja.

    Acum, dupa 3 luni de terapie, am incredere in mine, imi pot controla emotiile, sunt mult mai relaxata, si cel mai important, am trecut cu brio peste interviurile de angajare, pot relationa fara probleme cu persoane noi sau in situatii care nu-mi sunt familiare si …desigur, am deja un loc de munca stabil, de care sunt foarte incantata.

Iata de ce ii multumesc din suflet doamnei Luiza Predescu pentru tot sprijinul dumneaei; cu ajutorul terapiei Bowen am reusit sa-mi pun viata in ordine si sa-mi valorific adevaratul potential.

Iulia S. – Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor

23 mai 2017

Terapia Bowen pentru sindrom anxios
Derulează în sus