Terapia Bowen – Luiza Predescu

Terapeut Bowen nivel master, Terapeut Niromathe, Terapeut DNM

Terapie Bowen pentru discopatie lombara si dureri de genunchi

Ma numesc Adrian P., 43 de ani, ing. constructor, Bucuresti . O lunga perioada de timp am suferit de dureri la genunchiul stang si la spate, in regiunea lombara .

Tratamentele medicale urmate au avut ca efect ameliorarea temporara a durerilor , care reveneau de fiecare data . Datorita unui vecin care s-a tratat la doamna Luiza Predescu , am hotarat sa incerc si eu terapia Bowen .
Dupa prima sedinta , durerile au disparut in cea mai mare parte. Dupa a doua sedinta , durerile au disparut complet , dandu-mi posibilitatea sa fac din nou sport – tenis si fotbal – dupa o lunga perioada de inactivitate fizica . Sedintele a treia si a patra au consolidat starea de bine , simtindu-ma din nou apt pentru o viata normala si bucurandu-ma de o sanatate deplina . De comun acord cu doamna Predescu, am decis sa finalizam acest proces terapeutic dupa 5 sedinte , ultima fiind de echilibrare generala .
Multumesc d-nei Predescu pentru ajutor si incurajez pe toti cei care au probleme de sanatate sa incerce aceasta terapie neconventionala, avand sanse reale sa-si rezolve problemele de santate .
Adrian P. / Telefon indisponibil, conform Regulamentului General Privind Protecţia Datelor / 8.07.2013

Terapie Bowen pentru discopatie lombara si dureri de genunchi
Derulează în sus